Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Η ώρα να απαντήσουμε»

1975102_742023849171544_1924365194_n
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Αριδαίας, Μπάμπης Μυλόπουλος. Μίλησε για το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στις 17 Μαϊου και τόνισε πως ήρθε η ώρα επιτέλους να απαντήσει ο κόσμος στις αδικίες κατά της ομάδας του.
Για το συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟΚ: “Ήταν μια πρωτοβουλία των συνδέσμων από τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε κι εμείς. Ο πόλεμος κατά του ΠΑΟΚ δε νγίνεται τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Τώρα έχει όμως εκλογές και πρέπει να κάνουμε θόρυβο γιατί μόνο έτσι φοβούνται. Έχουμε δει πολλές τιμωρίες και ήρθε η ώρα να απαντήσουμε. Είναι δύσκολη περίοδος. Εμείς θα βάλουμε αμάξια δικά μας από την περιοχή, θα κάνουμε τους ταξιτζήδες γιατί πρέπει να κουβαλήσουμε κόσμο και να δώσουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο.
Με τον Μπατατούδη πάλι είχαμε κατεβάσει αμάξια γιατί τα λεωφορεία μας ζητούσαν 200.000 χιλ δραχμές τότε, παραπάνω απ’ όσα ζητούν από τους άλλους. Εμείς θα είμαστε εκεί. Πρέπει να το καταλάβει ο ΠΑΟΚτσής. Να αφήσει τον καναπέ και την παντόφλα, να πάει στο συλλαλητήριο και μετά υπάρχει και η ψήφος. Πρέπει να το καταλάβει και να κατέβει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Καμάρα. Αυτές τις τιμωρίες η ομάδα τις υφίσταται από το 1970. Μας έχουν στείλει στην Κρήτη να παίξουμε, μας είχαν τιμωρήσει με την Παναχαϊκή και άλλα πολλά. Αυτό που τους φοβίζει τώρα είναι οι ψήφοι, με το συλλαλητήριο θα τους φοβίσουμε. Εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας μας έχει βγει φωτογραφίες με συνδέσμους του Ολυμπιακού”.
Για το μήνυμα που πρέπει να πάρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ: “Αυτό που θέλω να πως είναι πως ο κ. Σαββίδης πρέπει να μιλήσει με τα παιδιά των συνδέσμων. Τώρα μαθαίνει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα. Αυτά που κάνει με τις αγκαλιές να τα ξεχάσει και να κατεβαίνει σαν ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να πάει στους συνδέσμους, να δει τι εκπροσωπεί και να μάθει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται κάποιοι να κάνουν κερκίδα στον τελικό και κάποιοι άλλοια να κάνουν ό,τι θέλουν και να βρίζουν τον Ολυμπιακό. Να έρθουν στους συνδέσμους για να μάθουν τι είναι ο ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: