Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ιατρικό… φάντασμα για τον Πουλίδο!!

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με τον Άλαν Πουλίδο. Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το Μεξικό, ο παίκτης πέρασε ιατρικά στην Ιταλία για λογαριασμό της νέας του ομάδας, που δεν αποκλείεται να είναι… ο Ολυμπιακός.

Ιατρικό… φάντασμα για τον Πουλίδο!
Μετά τις «διαρροές» της Τίγκρες, τους ισχυρισμούς των μάνατζερ, ήρθε και ένα δημοσίευμα από το Μεξικό για να… δέσει το γλυκό της υπόθεσης του Άλαν Πουλίδο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Aficion» ο νεαρός φορ ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου πέρασε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της επόμενης ομάδας που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρεται ο Πουλίδο βρέθηκε στη Ρώμη αλλά και στην Πάρμα, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η ομάδα που τον έκανε να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα να ήταν η Πάρμα καθώς οι Μεξικανοί αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνάντησης με ανθρώπους των «παρμέντσι».

Πώς συνδέεται ο Ολυμπιακός…

Ο Χουάν Λορένθο βρέθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην Ιταλία προκειμένου να «τελειώσει» την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Ο άνθρωπος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα χειριζόταν ο ίδιος προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και βάσει και το δημοσιεύματος της «La Aficion» δεν αποκλείεται οι «τυχεροί» να είναι οι Πειραιώτες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: