Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Νίκη με… μισό γκολ»

toutziaris
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Φάνης Τουτζιάρης και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ηρακλή να εξασφαλίσει την άνοδο στην Σούπερ λιγκ, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να κοιτάξει το αποτέλεσμα και όχι τις εντυπώσεις.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Φάνης Τουτζιάρης:
Για την μάχη του Ηρακλή στα πλέι οφ:“Μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία με τις δύο ισοπαλίες. Όλες οι ομάδες δεν μπορούν να κάνουν δύο νίκες συνεχόμενες. Την Κυριακή (11/05) νομίζω πως έχουμε πολύ μεγάλη τύχη με τα Ψαχνά. Αν ο Ηρακλής πλησιάσει κι άλλο στην βαθμολογία, το άγχος θα το έχουν οι άλλες οι ομάδες. Ο Ηρακλής πρέπει να πηγαίνει μόνο για το αποτέλεσμα. Να το παίρνει και να φεύγει! Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα μόνο για τη νίκη, τίποτα άλλο. Παίκτη-σκόρερ δεν έχει ο Ηρακλής, αλλά μπορεί να σκοράρει οποιοσδήποτε. Πρέπει να κερδίζει… μισό – μηδέν και να φεύγει. Έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του και πρέπει να τα πάρει. Μετά, να κερδίσει και τον Αιγινιακό που πιστεύω πως δεν θα έχει τύχη και να παλέψει τα υπόλοιπα”.
Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει γίνει πιο ουσιαστική:“Ο Όγιος προσπαθούσε να παίξει καλή μπάλα. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρουν οι πόντοι, για να κάνουμε μια καλή ομάδα για την Α’ εθνική. Δε νομίζω ότι μπορεί να είμαστε άλλη μια χρονιά στην Β’ εθνική ως Ηρακλής. Παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία αυτή την στιγμή. Έχει ο Ηρακλής το όνομα και την ποιότητα. Με την εμπειρία του ονόματος πρέπει να βγει τουλάχιστον δεύτερος”.
Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο:“Δύο – τρεις φορές πήγα, αλλά επειδή έφερα ατυχία, τώρα βλέπω τα ματς από την τηλεόραση. Όποτε πήγα χάσαμε…”.
Για τον κόσμο του Ηρακλή:“Πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα. Είναι οριακά τα παιχνίδια. Οι οπαδοί ακολουθούν, αλλά πρέπει να ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος και να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο. Είναι απογοητευμένος ο κόσμος με κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να πάμε για την άνοδο”.
Για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ:“Το χειρότερο σενάριο για την Ξάνθη είναι να παίξει με τον Ηρακλή στο μπαράζ. Αυτό έχω να πω…”.
Για την (μη) ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο:“Μόνο Ηρακλή βλέπω και παίζω καμιά φορά με τους βετεράνους. Μέχρι εκεί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω προπονητής, θέλει πολλή υπομονή και δεν την έχω. Δεν είμαι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου,  όταν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα…”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: