Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δεν αλλάζει ο «κορμός»

Με στόχο την ομοιογένεια της ομάδας, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν τον βασικό «κορμό» του ρόστερ, να μην πουλήσουν τον Μπεργκ και να προχωρήσουν σε 3-4 προσθήκες το καλοκαίρι.

Δεν αλλάζει ο «κορμός»
Πολύ κοντά στην επίτευξη και του δεύτερου μεγάλου στόχου που υπάρχει για τη φετινή σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League.

Εφόσον οι «πράσινοι» καταφέρουν να νικήσουν και αύριο τον Αστέρα Τρίπολης, τότε πλησιάζουν στην επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τη σεζόν 2012/13.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, στο «τριφύλλι» καταστρώνουν τα πλάνα τους και για την επόμενη σεζόν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι ιθύνοντες του συλλόγου – και ιδιαίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος – δεν θέλει να υπάρξουν αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, με στόχο την ομοιογένεια της ομάδας και την προσθήκη κάποιων (τριών με τεσσάρων) ποδοσφαιριστών.

«Θέλουμε να βελτιώσουμε αυτή την ομάδα και όχι να την αποδυναμώσουμε και να ψάχνουμε πολλούς παίκτες πάλι. Στόχος είναι να μην φύγει κανείς παίκτης του βασικού κορμού, που ήταν καθοριστικός στη διάρκεια της σεζόν και να έρθουν λίγοι και καλοί παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα διευρύνουν το ρόστερ», είναι η άποψη που επικρατεί στη διοίκηση του συλλόγου.

Αυτό, μάλιστα, προϋποθέτει και την παραμονή του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κατάφερε να αναγεννηθεί στον Παναθηναϊκό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων του εξωτερικού.

Εκτός από τον Σουηδό φορ, και άλλοι παίκτες έχουν τραβήξει την προσοχή ξένων ευρωπαϊκών συλλόγων και η απόφαση είναι πως θα αποχωρήσει κάποιος μόνο αν κριθεί πως δεν θα δοθούν στο μέλλον περισσότερα χρήματα.

Εν τω μεταξύ, η παραμονή του Κάρλος Ζέκα θα επικυρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ (στις 17 Μαΐου) και θα γίνει προσπάθεια να μείνουν ο Αμπέντ και ο Σίλντενφελντ που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή ως δανεικοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: