Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Άλαρνταϊς: «Να χαλάσουμε το πάρτι της Σίτι»

Η Μάν. Σίτι στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ με νίκη επί της Γουέστ Χάμ κατακτάει το πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής των «σφυριών», Άλαρνταϊς, θέλει να χαλάσει την γιορτή των «Πολιτών».

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Από μια προσωπική ματιά, θα ήθελα να το σηκώσει ο Στίβεν Τζέραρντ. Είναι το τελευταίο πράγμα που δεν έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ, αλλά αναμφίβολα άφησαν το τρόπαιο να γλιστρήσει από τα χέρια τους. Από άποψη φόρμας και θέσης στη βαθμολογία, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο.

Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε εκεί και να τους κοντράρουμε. Πρέπει να βγούμε έξω και να δώσουμε την καλύτερη προσπάθειά μας, ώστε να τους αποτρέψουμε από το να πάρουν το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Διαθέτουν την καλύτερη ομάδα εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ τους είναι φανταστικό και διαθέτουν φοβερούς παίκτες.

Κάθε παίκτης μπορεί να βγει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, διότι ξέρουμε ότι έχουμε μείνει, επομένως ας βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαλάσουμε το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: