Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το blackjack της Σούπερ Λίγκας!!

Δύο τερματοφύλακες, έξι αμυντικοί, επτά μέσοι και έξι επιθετικοί. Σύνολο 21. Οι κορυφαίοι παίκτες της Σούπερ Λίγκας, όπως ψηφίστηκαν στα βραβεία της NOVA.

Το blackjack της Σούπερ Λίγκας
Τους καλύτερους 21 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην φετινή Σούπερ Λίγκα ανέδειξε η NOVA! Σε αυτή την… ομάδα, περιλαμβάνονται δύο τερματοφύλακες, έξι αμυντικοί, επτά μέσοι και έξι επιθετικοί, με τα ονόματα όσων ξεχώρισαν σ' όλη την κούρσα του πρωταθλήματος να... βλέπουν το όνομά τους στη σχετική λίστα!

Αναλυτικά τα βραβεία της NOVA:

Τερματοφύλακες

Τζόρβας (Απόλλων)
Καντιμοίρης (Βέροια)

Καντιμοίρης: «Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός ότι μέσα από σκληρή δουλειά ήρθε μια επιβράβευση από όλους που με ψήφησαν για την καλύτερα εικοσάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και κυρίως τους συμπαίκτες μου που με τη βοήθεια τους πήρα αυτό το βραβείο».

Τζόρβας: «Είναι ένα βραβείο που ήρθε μετά από πολύ κόπο σε μία δύσκολη χρονιά που κατέληξε σε υποβιβασμό και το ότι καταφέρνω να πάρω ένα τέτοιο βραβείο είναι ηθικά τεράστιο για μένα ειδικά σε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα. Έχω κερδίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί έχει προτεραιότητα σε ό,τι κάνω και θέλω να το μοιραστώ με έναν άνθρωπο που πραγματικά μου στάθηκε όλη τη χρονιά, τον Μάκη Βενιαμήν γιατί ήταν μια συνεργασία που τη χάρηκα ιδιαίτερα».

Αμυντικοί

Μπούρμπος (ΟΦΗ)
Γκάλο (Παναιτωλικός)
Λαζαρίδης (Ατρόμητος)
Μανωλάς (Ολυμπιακός)
Γιαννούλης (Ατρόμητος)
Νάνο (Παναθηναϊκός)

Μπούρμπος: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, την οικογένεια του ΟΦΗ και είχα αυτή την απόδοση»

Γκάλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστώ τους πάντες. Χωρίς τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει».

Λαζαρίδης: «Για μένα είναι τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο».

Μανωλάς: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, όλους όσους με ψήφισαν και το Θεό που με έχει καλά».

Γιαννούλης: «Ευχαριστώ τη Νόβα και όλους τους συμπαίκτες μου για μια καταπληκτική χρονιά».

Νάνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη χρονιά και ελπίζω να τελειώσουμε πολύ καλά τη σεζόν».

Μέσοι

Λεοζίνιο (Καλλονή)
Λούκας (ΠΑΟΚ)
Ντομίνγκες (Ολυμπιακός)
Ντε Μπλάσις (Αστέρας Τρίπολης)
Τζάνης (Πανθρακικός)
Ούμπιδες (Ατρόμητος)
Κόρμπος (Απόλλων)

Λεοζίνιο: «Αρχικώς θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τη Νόβα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην καλύτερη ομάδα και θέλω να συνεχίσω εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες».

Λούκας: «Σίγουρα είμαι ευτυχής που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Το αφιερώνω σε συμπαίκτες και πρόεδρο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά».

Τσόρι: «Είμαι μεγάλη μου τιμή και είμαι χαρούμενος. Αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά και στους συμπαίκτες μου».

Ντε Μπλάσις: «Νιώθω κάπως αμήχανα γι' αυτό το βραβείο. Είναι μια αναγνώριση και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Τζάνης: «Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Από τη στιγμή που με ψήφησε ο κόσμος σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουθλει9ά μου».

Ουμπίντες: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους φίλους μου γιατί δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη βοήθειά τους».

Κόρμπος: «Είναι μεγάλη τιμή και ευχαριστώ τη Νόβα γιατί μπορεί να μην κύλησε καλά η χρονιά για την ομάδα μου και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα βελτιωθώ πιο πολύ».

Επιθετικοί

Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
Μπεν (Βέροια)
Σολάρι (Ξάνθη)
Κάμπελ (Ολυμπιακός)
Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)
Τόρες (Πλατανιάς)

Μπεργκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχαμε μια σπουδαία χρονιά, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ομάδα. Θεωρώ πως είναι ομαδικό επίτευγμα το να υπάρχουν παίκτες της ομάδας στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Μπεν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω αυτή τη τιμή. Νιώθω υπερηφάνεια. Αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο σύλλογο της Βέροιας. Πέτυχα αρκετά γκολ τη φετινή σεζόν και θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ και το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στη Βέροια».

Σολάρι: «Για μένα αποτελεί τιμή το να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική λίγκα με καλούς παίκτες και είναι τιμή αυτό το βραβείο».

Παπαδόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για την ομάδα μου. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή και έτσι και για μένα».

Τόρες: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τη NOVA και όσους με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν. Είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος της καλύτερης ομάδας της σεζόν. Αν και πρόκειται για ατομική διάκριση τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου στον Πλατανιά. Σας ευχαριστώ όλους».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: