Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ρούκι της σεζόν ο Ρισβάνης!

Ο Σπύρος Ρισβάνης αναδείχτηκε ο ρούκι της φετινής Σούπερ Λίγκας, μέσω των βραβείων NOVA Superleague 2014.

Ρούκι της σεζόν ο Ρισβάνης
Ο νεαρός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε στα περισσότερα ματς της φετινής διοργάνωσης, όπου ήταν από τους αναντικατάστατους παίκτες στην ενδεκάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Πάντα ήμουν στις ακαδημίες και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Είναι τελείως διαφορετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτή την αλλαγή την περίμενα από μικρός και τώρα συνεχίζω.

Ήταν μια αρκετά καλή χρονιά και δεν την περίμενα. Είναι πολύ σημαντικό. Πολλά παιδιά είναι απ' τις ακαδημίες και, μέσα από τη δουλειά, έγινε αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε πολύ την ομάδα και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ήταν λίγο πιο εύκολο απ' ότι το φανταζόμουν. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για όλα.

Κάνουμε πλάκα όλοι μαζί και σχεδόν δύο τρεις φορές την εβδομάδα βγαίνουμε και μαζί. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα του Κυπέλλου, όπως και όταν έκανα ντεμπούτο. Σίγουρα, κάποια πράγματα τα χάνεις, αλλά κερδίζεις άλλα. Ο Μήτρογλου, καθώς και ο Σαλπιγγίδης με δυσκόλεψαν πιο πολύ στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, πρέπει να δουλέψω στη δύναμη και την ταχύτητα, ενώ είμαι καλός στο ψηλό παιχνίδι και στο τάκλιν. Θέλει προσοχή, αλλά ο προπονητής μου μού έχει πει να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και αυτό κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: