Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το φοβόταν η Σούπερ Λίγκα!

Επιστολή στα αρμόδια όργανα είχε αποστείλει την προηγούμενη Παρασκευή η Super League, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της για τη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το φοβόταν η Σούπερ Λίγκα
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε ενημερώσει εγκαίρως την Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τονίζοντας τις επιφυλάξεις της γύρω από τα θέματα ασφαλείας στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Την περασμένη Παρασκευή, δύο 24ωρα πριν από το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος, η Λίγκα εξέφραζε μέσω επιστολής στους αρμόδιους φορείς τις επιφυλάξεις της σχετικά με τη μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στη Λεωφόρο.

Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να μετακινηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Γεγονός που στοιχειοθέτησε η διοργανώτρια αρχή, παρουσιάζοντας τις χωροταξικές ιδιαιτερότητες του κάθε γηπέδου, δηλαδή τη διαδικασία προσέλευσης του κόσμου, τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και τις υποχρεωτικές νεκρές ζώνες μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: