Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Ανέτοιμες οι ΠΑΕ ν’ αντιμετωπίσουν τη βία»

Τα επεισόδια στη Λεωφόρο επιβεβαίωσαν ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες ν’ αντιμετωπίσουν τη βία στα γήπεδα -κι αυτό είναι κάτι που θα ληφθεί υπόψη πλέον- όπως τόνισε ο Γιάννης Ανδριανός.

«Ανέτοιμες οι ΠΑΕ ν’ αντιμετωπίσουν τη βία»
Απόδειξη της αδυναμίας των ΠΑΕ να λάβουν τα μέτρα που απαιτούνται για ν’ αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα χαρακτήρισε τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο Γιάννης Ανδριανός.

Με δήλωσή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού επιρρίπτει ευθύνες στις ομάδας για τα «γεγονότα ντροπής», όπως τα χαρακτήρισε, που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο. Παρουσιάστηκε βέβαιος, δε, ότι οι Αρχές θα εντοπίσουν (με τη χρήση και του οπτικού υλικού) τους δράστες.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ανδριανού

«Τα χθεσινά γεγονότα ντροπής αποδεικνύουν πως οι ΠΑΕ ήταν ανέτοιμες να συμβάλουν στο μέτρο που τους αντιστοιχεί στην αντιμετώπιση της βίας. Αυτό το δεδομένο πρέπει όλοι να το λάβουμε σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό της δράσης μας από ‘δω και στο εξής.

Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα διερευνήσουν τις ευθύνες για όσα συνέβησαν, καθώς επίσης θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για την άμεση ταυτοποίηση και την τιμωρία των κακοποιών στοιχείων που για ακόμη μία φορά αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας προς τούτο και το διαθέσιμο οπτικό υλικό»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: