Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Όχι φίλοι με την Αθήνα»

No 824913
Στον στούντιο του Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, ο οποίος μίλησε για την οικειότητα και τις αγκαλιές του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας πως όλα αυτά δεν κάνουν καλό στον “Δικέφαλο”. Παράλληλα, ο Μιχάλης Λεοντιάδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και υπογράμμισε πως είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να λήξει 4-0!
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο: “Μπήκαμε καλά, μπορούσε η κεφάλια του Βούκιτς να κάνει το 1-0 νωρίς. Δεν μπήκαμε έτσι στο ΟΑΚΑ. Χθες μας έδωσε την αίσθηση η ομάδα πως μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Έγινε μια αδράνεια της άμυνας, πάλι από στημένη φάση, έγινε η αναμπουμπούλα και έγινε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλά ο ΠΑΟ και έδειξε τα στοιχεία. Ο Σαλπιγγίδης μπορούσε να κάνει νωρίτερα το 1-1, έχασε και ο Παναθηναϊκός ευκαιρίες αλλά γενικότερα νομίζω πως είναι δίκαιο το 1-1. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αλλά όταν είσαι πικραμένος από τον τελικό δεν μπορείς”.
Για τις αγκαλιές Αλαφούζου και Σαββίδη: “Ας σταματήσουν τις αγκαλιές. Φτάνουν πια με αυτές. Πάει ο κόσμος εκεί για άλλο λόγο. Τρώγαμε τα δακρυγόνα, τελείωσε το ματς και μετά έριξαν μολότοφ. Με τους Παναθηναϊκούς θα γίνουμε φίλοι; Δεν θέλω εγώ με την Αθήνα τους! Δεν θέλω κανέναν από την Αθήνα, θέλω μόνο τον ΠΑΟΚ. Ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, διοίκηση, παίκτες όσοι είναι εκεί πέρα. Τι είμαστε; Κουκλοθέατρο παίζουμε; Αγκαλιά και μετά χάσαμε το κύπελλο. Τρελαθήκαμε τελείως; Να θυμηθώ τον Βαρδινογιάννη που έμπαινε με τα όπλα και έπαιρνε τα ματς; Τι Ευρώπη και Ευρώπη; Τι μήνυμα να περάσουμε; Να φάει ο κόσμος ξύλο; Μπορείς να τους κάνεις καλά αυτούς εδώ πέρα; Αν χάναμε ποιος ξέρει τι θα γινόταν. Αν περνάμε το κύπελλο μέσα εκεί 10 μέρες θα κάναμε να φύγουμε. Ο πρόεδρος δεν τα ξέρει, εμείς είμαστε εδώ τα ζούμε 20 και 30 χρόνια”.
Για την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου: “Πάει τώρα να μας ψήσει πάλι. Ελάτε εδώ μέσα να σας πω εγώ τώρα. Ελάτε εδώ μέσα, χάστε και καλό σας ταξίδι. Φοβάται το επόμενο ματς τώρα. Πάμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, αν είναι δυνατόν. Αγκαλιά θα είναι και η κερκίδα. Αγκαλιά να δώσει ο Αλαφούζος όταν φάει τρία – τέσσερα. Όχι, να σηκωθεί να φύγει. Εκεί θα τον πω πως είναι μάγκας”.
Για το αν η θέση του Νάτχο είναι επιθετικό χαφ: “Η θέση του είναι εκεί, δεν είναι δεξί χαφ. Αυτός είναι, βγάζει 15.000 ασίστ και δεν έχουμε άλλον. Είναι επιθετικό χαφ”.
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ και παίζουμε στην έδρα μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Έρχεται ο Ατρόμητος και λέει παίζω με τον ΠΑΟΚ. Ποιος έχει το πρόβλημα; Στο μυαλό μου πρέπει να είναι 4 – 0 αν είναι όπως πρέπει να είναι η Τούμπα αλλά να παίξουν και οι παίκτες. Στην Τούμπα πρέπει να κερδίζει πάντα και να παίζει και μπάλα. Ειδικότερα στα πλέι οφ που βγάζουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: