Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Προχωρά για Κουρμπέλη, «τσεκάρει» Κοροβέση!

Επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη είχε η ΑΕΚ, με τον 21χρονο αμυντικό να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής. Την περίπτωση του Νίκου Κοροβέση εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Προχωρά για Κουρμπέλη, «τσεκάρει» Κοροβέση
Η ΑΕΚ δεν σταματά στις έντεκα μεταγραφές και συνεχίζει. Πέρα από το προγραμματισμένο μέσα στο Μάιο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Αργεντινή για παρακολούθηση στόχων και επαφές μαζί τους, το βλέμμα παραμένει πάντα και στην ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρει η SportDay, προ ημερών υπήρξε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο 21χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε πως είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην «Ένωση». Θα πρέπει, ωστόσο, να υπάρξει συμφωνία και με τους Αρκάδες, με τους οποίους θα υπάρξει σύντομα επικοινωνία.

Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νίκου Κοροβέση. Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ θεωρείται το… ανάλογο του Μιχάλη Μπακάκη από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, αλλά φέτος μάλλον παρασύρθηκε στη γενική μετριότητα του ΠΑΣ. Πάντως δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς πριν από έντεκα μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με τους Γιαννιώτες.

Σήμερα η απόφαση για τον αγώνα

Μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνει γνωστό πού θα γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Περαμαϊκό. Το γήπεδο της Προοδευτικής δεν είναι διαθέσιμο υπό το φόβο επεισοδίων, ενώ αυτό του Περάματος χωρά μόλις 600 θεατές και είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει οπαδούς άλλης ομάδας. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το παιχνίδι να γίνει χωρίς κόσμο.

Εκτός πλάνων για το προσεχές παιχνίδι πέραν του Μπρέτσεβιτς είναι και ο Ντακόλ, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Θαναηλάκης, που δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: