Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Είναι ακόμα φαβορί ο Παναθηναϊκός;

«Ντου από Παντού» για την επόμενη μέρα των αγώνων στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Όταν ξεκίνησαν οι αγώνες στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός έμπαινε σαν φαβορί. Καλύτερη μπάλα έπαιζε στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, είχε ηθικό, στον τελικό είχε νικήσει με ευρύ σκορ τον ΠΑΟΚ, ενώ ο δικέφαλος αντιμετώπιζε πια αρκετά προβλήματα, αγωνιστικά και μη.
Από την στιγμή, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μπει με βαθμολογικό προβάδισμα στα πλέι οφ, όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο.
Αλώβητος
Μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές η κατάσταση μάλλον δεν είναι η ίδια. Οι τέσσερις ομάδες είναι ακόμα πιο κοντά βαθμολογικά, η μάχη μοιάζει περισσότερο αμφίρροπη, ενώ ο ΠΑΟΚ έφυγε αλώβητος από την Λεωφόρο και ποντάρει πλέον στην ρεβάνς της Τούμπας.
Ξανά στο παιχνίδι
Ο δικέφαλος, δηλαδή, μ’ αυτό το γκολ του Σαλπιγγίδη αναθάρρησε για τα καλά και είναι ξανά μέσα στο παιχνίδι, διεκδικώντας το εισιτήριο του τσάμπιονς λιγκ στα ίσια.
Με τον σφιχτό Αστέρα
Ο Παναθηναϊκός με τις δυο ισοπαλίες στο ξεκίνημα, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το μομέντουμ, ενώ τώρα έχει να δώσει δυο δύσκολα ματς με τον σφιχτό Αστέρα. Μην ξεχνάμε ότι στην Τρίπολη έχασαν οι πράσινοι για το πρωτάθλημα.
Θα δείξει ότι συνέρχεται;
Για τον ΠΑΟΚ το πλέον καθοριστικό παιχνίδι θα είναι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα την 3η αγωνιστική. Κερδίζει; Δείχνει ότι συνέρχεται οριστικά και πάει φουλ για πρωτιά πλέον. Ξαναπαίρνει κεφάλι στην κούρσα. Γκελάρει; Κάνει πισωγύρισμα.
Μπερδεύτηκαν
Όπως και να έχει, δηλαδή, πολλά θα κριθούν στην αγωνιστική της Τετάρτης. Ωστόσο, αντί να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, μάλλον έχουν μπερδευτεί περισσότερο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: