Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μαρκόπουλος: «Δυνατό, σημαντικό και δύσκολο...»

Αυτές τις τρεις λέξεις χρησιμοποίησε ο Σούλης Μαρκόπουλος για να περιγράψει τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά για τον ΠΑΟΚ.

Μαρκόπουλος: «Δυνατό, σημαντικό και δύσκολο...»
Ώρα της αλήθειας χαρακτήρισε τα πλέι οφ ο Σούλης Μαρκόπουλος τονίζοντας τη σημασία και τη δυσκολία της σειράς των αγωνων με τη Νέα Κηφισιά για τον ΠΑΟΚ, που ξεκινά την Τρίτη στο κλειστό της Πυλαίας (20:00, Novasports 2).

«Ξεκινάμε τα πλέι οφ με μία σειρά πολύ σημαντικών, όσο και δύσκολων αγώνων. Ξέρουμε ότι η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και πολύ καλό ρόστερ, κάτι που το έδειξε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και όσα έχουμε σχεδιάσει, αλλά και για να αντιδράσουμε σωστά στη διάρκεια του αγώνα και σε ό,τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, αλλά και να μπορέσουμε σαν ομάδα να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα της αλήθειας για όλους. Το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό, πολύ σημαντικό και δύσκολο και σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε και περιμένουμε την συμμετοχή και την βοήθεια του κόσμου».

Από την πλευρά του ο Απόλλων Τσόχλας τόνισε πως: «Από το ξεκίνημα της σεζόν είχαμε πει ότι θέλουμε φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και με αυτή την σκέψη μπαίνουμε στη μάχη των πλέι οφ. Πέρσι η ομάδα είχε κάνει μία πολύ καλή πορεία, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στα πλέι οφ. Φέτος θέλουμε να προχωρήσουμε περισσότερο, πιστεύω ότι δίκαια είμαστε στην 4η θέση και όλη αυτή την προσπάθειά μας, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε, να το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να το βγάλουμε στο γήπεδο. Θα θέλαμε πολύ το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε να έχει ουσία στο γήπεδό μας και να είναι πλεονέκτημα, γιατί παίζουμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα, που έχει πάρα πολύ έμπειρους παίκτες και κυρίως όσον αφορά τους Έλληνες, γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Θέλουμε στην προσπάθειά μας να είναι κοντά και ο κόσμος για να έχει πραγματική ουσία το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι σίγουρα άσχημο που στο τέλος του πρωταθλήματος έγινε μία κοιλιά σε θέμα ρυθμού αγώνων, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα και ελπίζω ότι αυτό θα φανεί και στη σειρά των αγώνων με την Κηφισιά. Εμείς πάντως έχουμε μεγάλο κίνητρο ξεκινώντας τα πλέι οφ για να κάνουμε κάτι περισσότερο από ότι την περσινή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: