Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η «ασπρόμαυρη» αλληλεγγύη των τερματοφυλάκων!!

Στο πλευρό του 16χρονου Θεοχάρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει διακομιστεί Ιπποκράτειο Νοσοκομείο λόγω ενός σοβαρού σοβαρού τραυματισμού στο μέτωπο, βρέθηκαν οι τρεις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» αλληλεγγύη των τερματοφυλάκων
Την τοπική κοινωνία των Σερρών έχει σοκάρει η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου Θεοχάρη Κωνσταντινίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει διακομιστεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αφού έχει υποστεί με κάταγμα στο μέτωπο και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρη Μούσιαρη (ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπισε ανάλογο σοβαρό τραυματισμό), όταν πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση είπε στους Παναγιώτη Γλύκο, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και Αστέριο Γιακουμή να δώσουν δύναμη στον μικρό ποδοσφαιριστή. Και οι τέσσερις του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και του έδωσαν «ασπρόμαυρα» δώρα.

Ο Χάρης τους είπε για τον τραυματισμό του και τους αφηγήθηκε πως αισθάνθηκε όταν ο προπονητής του τον ενημέρωσε πως εκείνος θα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας – για πρώτη φορά στη σεζόν – της Αναγέννησης Πετριτσίου.

Μάλιστα, ο 16χρονος γκολκίπερ δεν είχε νικηθεί μέχρι να δεχθεί το ακούσιο χτύπημα αντιπάλου του, την ώρα που έπεσε στα πόδια του για να μην δεχθεί το γκολ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε με τη σειρά της περαστικά και γρήγορα όλη αυτή η περιπέτεια να αποτελέσει παρελθόν για τον μικρό Χάρη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: