Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Ίβιτς για το «αύριο» του ΠΑΟΚ!

Την ανάδειξη και άλλων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έχουν ως στόχο στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο προπονητής της Κ-20 του συλλόγου, Βλάνταν Ίβιτς, στη SportDay.

Ο Ίβιτς για το «αύριο» του ΠΑΟΚ
Τέσσερις ήταν φέτος οι ποδοσφαιριστές (Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου και Κιόσσε) που κατάφεραν να πάρουν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ από τους Νέους, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ-20 στη Σούπερ Λίγκα, και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ως στόχο να αναδείξουν και άλλους ταλαντούχους παίκτες.

Αυτό δήλωσε στη SportDay και ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας των… μικρών Θεσσαλονικέων, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποκάλυψε τους επόμενους νεαρούς άσους που βρίσκονται προ των πυλών της Ανδρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στη SportDay

Για τα παιδιά που κατάφεραν να παίξουν ήδη από φέτος στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να ανέβουν παιδιά στην πρώτη ομάδα, όπως συνέβη με τους Κουλούρη, Πόζογλου, Σαββίδη και Κιόσσε, ενώ μπορούσε να γίνει αυτό και με άλλους 2-3 παίκτες. Μετά στοχεύσαμε και στον τίτλο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν αυτοί οι παίκτες πώς πρέπει να συμπεριφερθούν υπό πίεση, αλλά κι ότι στον ΠΑΟΚ στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Αν μάθουν να ξεπερνούν την πίεση από μικροί, θα είναι πιο εύκολο για αυτούς στη συνέχεια».

Για τη συμβουλή που τους έχει δώσει:

«Τους έχουμε περάσει στο μυαλό ότι πρέπει να αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται και να μην πηγαίνουν χαμένες».

Για τους επόμενους που περιμένουν να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα:

«Ο Πολύζος είναι ο αρχηγός μας και παίζει ως αμυντικό χαφ, έχει αρκετά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο και δίνει ρυθμό στην ομάδα. Επίσης ο επιθετικός Βασίλης Παπαδόπουλος πέτυχε κοντά στα 17 γκολ φέτος. Ηταν μεγάλη η προσφορά του. Σχετικά με τον Δεληγιαννίδη είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε πολλές θέσεις, άμυνα, μεσοεπιθετικά... Θα έχει λαμπρό μέλλον. Ο στόπερ, Αχιλλέας Πούγγουρας, έπαιξε φέτος με μεγάλη επιτυχία κι ως αριστερός μπακ όταν τραυματίστηκε ο συμπαίκτης του, ενώ μεγάλη ήταν η συνεισφορά και του τερματοφύλακά μας, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: