Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το κλάμα του Σουάρες! (video)

Απ’ το χαμόγελο ενός γκολ που έχεις βάλει, στο κλάμα της ισοφάρισης και της… απώλειας του τίτλου. Ο Λουίς Σουάρες δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μετά το 3-3 της Λίβερπουλ.

Το κλάμα του Σουάρες (video)
Αυτός είναι το ποδόσφαιρο. Απ' την χαρά, στην λύπη, απ' τον Παράδεισο στην κόλαση. Μέσα σε διάστημα... δέκα λεπτών. Τόσα χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να ισοφαριστεί απ' την Κρίσταλ Πάλας (3-3) και ουσιαστικά να χάσει τις τελευταίες της ελπίδες για τον τίτλο στην Αγγλία.

Και ο Λουίς Σουάρες δεν άντεξε. Έχοντας βάλει 31 γκολ φέτος (και σκοράροντας απόψε) είδε τα πάντα να... γκρεμίζονται. Και όπως πριν λίγο καιρό ο Τζέραρντ δάκρυζε την ιδέα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός απόψε έκλαψε για τον αντίστροφο λόγο.

Όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν. Να τον παρηγορήσουν. Αλλά, μάταια. Ας μην λέμε ψέματα, δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει σε αυτές τις στιγμές. Κάλυψε, λοιπόν, το πρόσωπό του και απλώς συνέχισε να κλαίει μέχρι να διασχίσει όλο τον αγωνιστικό χώρο και να φύγει για τα αποδυτήρια, πιθανώς σε μια απ' τις κορυφαίες (όπως και να το δεις) σκηνές της φετινής χρονιάς!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: