Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μύρισε… Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι δε… μυρίζει. Τα βραβεία, ωστόσο, της NOVA για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είχαν άρωμα Παναθηναϊκού. Δείτε αναλυτικά αυτούς που διακρίθηκαν σε όλες τις σχετικές κατηγορίες.

Μύρισε… Παναθηναϊκός
Την… τιμητική του είχε ο Παναθηναϊκός στα καθιερωμένα πλέον βραβεία της NOVA για τους κορυφαίους της χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» πήραν τρεις απ' τις σημαντικότερες διακρίσεις, με κυριότερη αυτή του Γιάννη Αναστασίου, που αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Ο Έλληνας τεχνικός, επιβραβεύτηκε ουσιαστικά για το έργο του να αναμορφώσει τους «πράσινους» στηριζόμενους στα νέα παιδιά.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, που φιλοδώρησε με 15 γκολ τις αντίπαλες εστίες και κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος, ενώ το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη πήγε στον νεαρό άσο των «πράσινων», Σπύρο Ρισβάνη.

Βραβεία παρέλαβαν επίσης ο Εστέμπαν Σολάρι της SKODA Ξάνθης ως πρώτος σκόρερ, ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Νίκος Αναστασόπουλος για την απόκρουση της χρονιάς (στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και ο Ντουντού του ΟΦΗ για το ωραιότερο γκολ (απέναντι στον Εργοτέλη).

Επίσης, βραβεύτηκε ο Τάσος Καραμάνος του Ατρομήτου για την καλύτερη ασίστ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και ο Φανούρης Γουνδουλάκης του Πλατανιά για την ομορφότερη δήλωση, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, το κοινό απένειμε βραβείο Fair Play στον ιδιοκτήτη της «ελαφράς ταξιαρχίας», Σταμάτη Βελλή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να το παραλάβει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: