Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Στερείστε… ευφυΐας»

Τον «χαρτοπόλεμο» με την ΕΠΟ συνέχισε ο ΠΑΟΚ! Με νέα ανακοίνωση, ο «δικέφαλος του Βορρά» απαντά στην προηγούμενη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και συμπεραίνει ότι η διοίκησή της… στερείται ευφυΐας.

«Στερείστε… ευφυΐας»
Την αντιπαράθεση με την ΕΠΟ -με αφορμή την απόρριψη της έφεσής του για την ποινή των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό- συνέχισε ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» απάντησε στην… απάντηση της ομοσπονδίας και κρίνοντας ότι δεν έγινε κατανοητή η ειρωνεία της φράσης «ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα», συμπεραίνει ότι η διοίκησή της στερείται ευφυΐας.

Δεν παραλείπει, δε, ν’ αναφερθεί και στην κατηγορία ότι προσέβαλε τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, αφήνοντας αιχμές για τη νομιμότητα της συμμετοχής του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου σε αυτή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η αντίληψη της πραγματικότητας απαιτεί ευφυΐα. Την οποία προφανώς στερείται η διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο… εγκέφαλος που συνέταξε την ανακοίνωση απάντησης στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διακρίνει την ειρωνεία που κρύβεται πίσω από τον χαρακτηρισμό «ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα». Η αμήχανη στιγμή που απαντάς σε κάτι άλλο από αυτό που σου λένε…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να προσβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θεωρούμε ότι προσβάλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης.

Όσον αφορά την υπόδειξη της ΕΠΟ για τη δήθεν προσβολή στον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, καλούμε την Ομοσπονδία να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το νόμιμο ή μη της συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αν πραγματικά η ΕΠΟ επιθυμεί ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει παρά να αποδεχτεί την πρόταση που της κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών από τακτικούς δικαστές σύμφωνα με το νόμο»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: