Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Κομβικά τα γκολ με Παναθηναϊκό»

Με 16 γκολ βγήκε δικαίως πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας. Και από όλα αυτά, ο Σολάρι ξεχώρισε τα δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είπε κατά τη διάρκεια της διάκρισής του στα βραβεία της NOVA.

«Κομβικά τα γκολ με Παναθηναϊκό»
Το... τρόπαιό του ως πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Εστέμπαν Σολάρι στα ειδικά βραβεία της NOVA, λόγω των 16 τερμάτων που πέτυχε.

Ο Αργεντινός επιθετικός ευχαρίστησε την Ξάνθη για την ευκαιρία που τα έδωσε να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο και να βρει τόσες πολλές φορές δίχτυα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει συμπαίκτες και οικογένεια για τη στήριξη σε αυτό το έργο.

Απ' όλα τα γκολ που σημείωσε, ξεχώρισε τα δύο απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα οποία χαρακτήρισε κομβικά, καθώς οδήγησαν ουσιαστικά τους ακρίτες στα μπαράζ παραμονής, αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της παραμονής. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι γι' αυτό το ματς. Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εάν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Αυτό αποδείχθηκε και απ' το ότι η Ξάνθη τερμάτισε σε αυτή τη θέση αν και αρκετά ποιοτική ομάδα.

Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά αλλά τα τελευταία με τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά σημαντικά γιατί έτσι έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω και στα μπαράζ γιατί είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση. Η Ξάνθη μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα μετά από έναν τραυματισμό που είχα στην Κύπρο και την ευχαριστώ γι' αυτό.

Νομίζω ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού με δυσκόλεψαν πιο πολύ ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας με εντυπωσίασε αρκετά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου καθώς και στους συμπαίκτες μου καθώς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: