Τρίτη 6 Μαΐου 2014

MVP ο Μπεργκ!!

Ο άνθρωπος που ηγήθηκε του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, παίρνοντας το βραβείο της NOVA. Χαρούμενος δήλωσε στο τριφύλλι ο Σουηδός κι έτοιμος για περισσότερα γκολ!

MVP ο Μπεργκ!
Ήρθε ως ο ηγέτης του Παναθηναϊκού. Και μόλις στην πρώτη του χρονιά, επιβεβαίωσε το ρόλο που του δόθηκε. Με 15 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Μάρκους Μπεργκ ψηφίστηκε απ' τον κόσμο ως ο κορυφαίος παίκτης της Σούπερ Λίγκας, παίρνοντας το βραβείο της NOVA!

Ο Σουηδός φορ εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος με την παρουσία του στο τριφύλλι κι έδειξε έτοιμος να βάλει ακόμα περισσότερα γκολ (τόσο στα πλέι οφ, όσο και του χρόνου), καθώς και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Ευρώπη με την πράσινη φανέλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Πάντοτε είναι δύσκολο όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο, αλλά υπάρχει η προσδοκία. Ήξερα ότι θα γίνει μια μεγάλη δουλειά και ήθελα να είμαι κομμάτι. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στη μεγάλη δουλειά που έγινε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Για το αν θεωρεί πως έπιασε τα στάνταρ που είχε θέσει ερχόμενος στον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι ήρθα για μία νέα αρχή και κοίταξα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι βοήθησα και εγώ στη φετινή χρονιά, η οποία επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Όνειρο μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα και να βγω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή καθημερινή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δυσκολίες του, όμως το συγκεκριμένο είναι όπως το περίμενα. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να παίζεις συνέχεια καλά».

Για τα πλέι οφ και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε πολλές πιθανότητες να μπούμε στο Τσάμπονς Λιγκ. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα ματς των πλέι οφ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα παντρευτεί στην Ελλάδα: «Ναι, είναι αλήθεια. Μου αρέσει η Ελλάδα, όπως και στη μέλλουσα γυναίκα μου και ετοιμάζουμε εδώ τον γάμο μας».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό. Υπάρχουν πολύ καλοί αμυντικοί. Ο Μανωλάς είναι πολύ καλός ειδικά για την ηλικία του. Ο Παπαδόπουλος του Ατρομήτου είναι αρκετά καλός όπως και ο Μήτρογλου όσο αγωνιζόταν εδώ. Στον Παναθηναϊκό έχουμε επίσης καλούς παίκτες και έχουν μέλλον. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: