Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνάντηση αισιοδοξίας…!

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση των παραγόντων του Άρη.

Συνάντηση αισιοδοξίας…
Όλοι οι παριστάμενοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις λύσεις για την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Football League και όχι στην Γ’ Εθνική.

Από τους πρώτους που έδωσαν το «παρών» ήταν το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ντίμης Παπαϊωάννου, από τα βασικά στελέχη της «ΓΕΝΕΣΙΣ». Μαζί του και οι Τάσος Ορφανίδης και Λεωνίδας Μπακούρας ενώ από πλευράς της νυν διοίκησης το «παρών «έδωσε ο Βασίλης Φουρλίγκας.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη του στον Άρη αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωάννου και ο κ. Ορφανίδης συμπλήρωσε πως: «Ο Άρης χρειάζεται ένα σχέδιο βιωσιμότητας».

Ο Δήμος Δασυγένης υποστήριξε πως: «Το σπίτι μας καίγεται και προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά», με τον Νίκο Τσαρούχα να υποστηρίζει: «Έχουμε υποχρέωση στην ιστορία του Άρη. Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε με κάθε τρόπο».

Ακολούθησε ο νέος λογιστής της ΠΑΕ, Στάθης Ρούσσος, όπως και οι νομικοί, Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης.

Από τους παρόντες κανείς τους δεν μπαίνει σε διοικητικό σχήμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: