Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επίθεση των Monsters σε Νεμπεγλέρα!

Επίθεση εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, Monsters, εναντίον του Κώστα Νεμπεγλέρα, που καταβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα.

Επειδή προτάσσει το γεγονός ότι είναι αρχηγός στην ΑΕΛ στην προεκλογική του εκστρατεία, δέχτηκε την επίθεση των οπαδών που σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως «ΑΕΛ είσαι, δεν το πουλάς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αν η εδώ και καιρό σιωπή μας -και εκτός γηπέδου- θεωρείται αδυναμία τότε καλύτερα κάποιοι να το ξανασκεφτούν. Η κρισιμότερη στιγμή της χρονιάς φτάνει και θα έχουμε στις πολυαναμενόμενες Γενικές Συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής τη δυνατότητα να εκφράσουμε τη στάση μας και τις απόψεις πολύ καλύτερα απ' ότι πίσω από μια οθόνη. Μέχρι τότε όμως θα προτιμήσουμε κι από εδώ να ρίξουμε το φτύσιμο και τα φάσκελά μας στους «δικούς μας» Μαυρογυαλούρους. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον «αρχηγό» Κώστα Νεμπεγλέρα και στο γενικό «αρχηγό» Αχιλλέα Παυλόπουλο που μοστράρουν στις προεκλογικές τους βιτρίνες το όνομα της ΑΕΛ, πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσουν κάτι από την λάμψη και τη δυναμική της. Είναι ολοφάνερο ότι η ΑΕΛ για κάποιους αποτελεί άρμα για το προσωπικό βόλεμα και προβολή. Το όνομα «ΑΕΛ» δε δημιουργήθηκε και δεν κρατήθηκε ζωντανό για μισό αιώνα για να το καπηλεύονται κάποιοι πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκτήσουν υπόσταση και κύρος ως μονάδες. Όσοι δε σέβονται το όνομα και την ιστορία της ομάδας αυτής, μπλέκοντάς την στις προσωπικές τους υποθέσεις, δεν έχουν καμία θέση να βρίσκονται στο έμψυχο υλικό της. Γιατί ρε ανθρωπάκια, όπως υπογράψατε φαρδιά πλατιά, «ΑΕΛ είσαι! Δεν το πουλάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: