Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αρέσει ο Κόρμπος στην Τρίπολη!

Την περίπτωση του Παναγιώτη Κόρμπου, εφόσον αποχωρήσει ο Εντό, εξετάζουν «ζεστά» στον Αστέρα Τρίπολης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Αρέσει ο Κόρμπος στην Τρίπολη
Τακτική στην ενίσχυση του ρόστερ του αναμένεται να αλλάξει ο Αστέρας Τρίπολης στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δηλαδή, οι Αρκάδες αναμένεται να αποκτήσουν αρκετούς παίκτες που έχουν δείξει τι αξίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα προτιμήσουν να ρισκάρουν με διάφορους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.

Άλλωστε, στόχος της ομάδας είναι το όσο δυνατό καλύτερο «δέσιμό» της μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως γράφει η SportDay, εφόσον αποχωρήσει ο Εντό – που φέρεται να έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του – τότε ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος αμυντικός χαφ έπαιξε σε 32 αγώνες με την «ελαφρά ταξιαρχία», έχοντας πετύχει 6 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Στα καθαρά αγωνιστικά, εν όψει της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, η χθεσινή προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και η ατμόσφαιρα πολύ καλή. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο κ. Βεργέτης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους – λόγω καρτών – Ντε Μπλάσις και Εντό. Αντίθετα, στη διάθεση του Έλληνα κόουτς τίθεται ξανά ο Γκοϊάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: