Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Καλύτερος «σερβιτόρος» ο Καραμάνος!

Στον Τάσο Καραμάνο απονεμήθηκε το βραβείο για την καλύτερη ασίστ της φετινής χρονιάς. Το γκολ που… σέρβιρε στον Παπαδόπουλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χάρισε τη διάκριση στον επιθετικό του Ατρομήτου.

Καλύτερος «σερβιτόρος» ο Καραμάνος
Όταν είσαι επιθετικός, δουλειά σου είναι να σκοράρεις.

Κι όταν… σερβίρεις όμως, έχει τη χάρη του. Πόσω μάλλον όταν σου χαρίζει διακρίσεις, όπως στον Τάσο Καραμάνο.

Ο νεαρός επιθετικός του Ατρομήτου παρέλαβε το βραβείο για την ασίστ της χρονιάς, για την πάσα που είχε βγάλει στο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον ΠΑΟΚ.

Κι αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με τον έμπειρο Έλληνα επιθετικό, ξεχώρισε και τους καλύτερους κυνηγούς της Σούπερ Λίγκας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καραμάνος

Για τη φάση της ασίστ: «Βοηθούν οι κινήσεις των επιθετικών, οι οποίες είναι συγκεκριμένες μέσα στο γήπεδο. Είχα καλή οπτική γωνία στη συγκεκριμένη φάση και αφού είδα ότι δεν μπορώ να την τελειώσω εγώ, έδωσα τη μπάλα στον Παπαδόπουλο. Πάντα με ενδιέφερε ως επιθετικός να στέλνω τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά είναι εξίσου ωραίο συναίσθημα όταν δημιουργείς ένα όμορφο γκολ για τον συμπαίκτη σου».

Για το αν «αντιγράφει» κινήσεις από άλλους ποδοσφαιριστές: «Είναι όμορφο να “κλέβεις” πράγματα από συναδέλφους που αγωνίζονται σε υψηλότερο επίπεδο και να μπορείς έστω και λίγο να το κάνεις μέσα στο γήπεδο. Βέβαια υπάρχει και όρια».

Για τους επιθετικούς που απαρτίζουν την καλύτερη εικοσάδα της σεζόν: «Είναι οι επιθετικοί που έκλεψαν την παράσταση στη φετινή σεζόν και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά εγώ συγκλίνω σε δύο.

Πρώτα από όλα στον Μάρκους Μπεργκ. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στη χώρα μας. Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη μία τέτοια προσωπικότητα και μακάρι να μείνει για χρόνια στην πατρίδα μας. Στον δεύτερο που στέκομαι είναι ο Μπεν, του οποία η παρουσία ήταν εξαιρετική. Ίσως εξαργυρώσει αυτές τις εμφανίσεις με μία μεταγραφή. Βέβαια και ο Σολάρι και ο Παπαδόπουλος έκαναν πολύ καλή χρονιά. Ο Παπαδόπουλος μας βοήθησε πάρα πολύ φέτος και είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη».

Για τα πλέι-οφ: «Νομίζω ότι η παρουσία αυτών των ομάδων στα πλέι-οφ δεν θα μπορούσε να δείξει κάτι πέρα από αυτό που συμβαίνει. Είναι ομάδες ισάξιες κατά την άποψη μου καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εμείς δεν κάναμε καλή εκκίνηση, αλλά να μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι ίδιο καιρό είχαμε τους ίδιους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: