Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Μπράβο στον Σαλπιγγίδη»

MARAGKOS
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ,Σπύρος Μαραγκός, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(4/5) παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στον «δικέφαλο» και στις διαφορές που είχε με το παιχνίδι κυπέλλου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ενώ αναφέρθηκε και στους «πράσινους» και στο εκπληκτικό φετινό δημιούργημα.
Αναφορικά με τα όσα είδε στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: «Είναι δυο πολύ καλές ομάδες, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Μοιραστήκανε τα πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ».
Για το αν ήταν διαφορετικός ο ΠΑΟΚ από τον τελικό κυπέλλου: « Ο Παναθηναϊκός και πάλι προσπάθησε να πιέσει από την αρχή αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερα διαβασμένος και στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και δίκαια προηγήθηκαν. Είχαν την κατοχή μπάλας αλλά έβαλαν και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, βοήθησαν και οι αλλαγές στην απόδοση του ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης έπαιξε φουλ επίθεση καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει και δικαιώθηκε. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδειξε την κλάση του, ήταν πάντα εκεί που έπρεπε.
Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Η φετινή χρονιά δείχνει ότι δεν χρειάζονται μόνο χρήματα για να φτιάξεις μια ομάδα. Με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και σωστά άτομα, ο Παναθηναϊκός έχτισε μια πολύ δυνατή ομάδα. Χρειάζεται υπομονή, μπορεί να είχε αρκετά νεαρά παιδιά αλλά προσαρμόστηκαν και η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Νάνο σίγουρα έλειψε από το χθεσινό παιχνίδι, είναι από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, την φετινή χρονιά».
Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα πλέι οφ σε όλες τις ομάδες».
Για το ποιον θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την πρώτη θέση: « ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την πρωτιά των πλέι οφ κατά την άποψη μου. Όποιος έχει διάρκεια, βάθος στο πάγκο και αντέξει αυτός είναι που θα τερματίσει πρώτος».
Για την αποθέωση του Σαλπιγγίδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θα ήθελα καταρχήν  να δώσω συγχαρητήρια στην στάση που κράτησε ο Δημήτρης. Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή 100% επαγγελματία, ήταν πολύ δύσκολη η στιγμή, καθώς είχε πολλά προβλήματα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε να επηρεάζεται, έβαλε και το γκολ και πραγματικά εγώ του δίνω συγχαρητήρια. Το χειρότερο πράγμα είναι να σε αποδοκιμάζουν οι οπαδοί , οι δικοί σου. Οι αντίπαλοι, το συνηθίζεις, οι δικοί σου όμως όχι. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ θετικό ,που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον χειροκρότησαν. Ήταν μια πολύ καλή εικόνα, αυτό είναι πολιτισμός»!
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: