Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

nikolaidis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαίδης. Αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, στα πλέι οφ αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:
«Ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε βέβαια πέντε αγωνιστικές που είναι πολλές χωρίς νίκη. Υπάρχει όπως σε όλες τις ομάδες, μια κόπωση η οποία μας επηρέασε. Όλες οι ομάδες είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο και πρέπει να δουλέψουμε έξτρα στο ψυχολογικό τομέα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Από δω και πέρα θα μετρήσει και το «θέλω» των ποδοσφαιριστών αλλά και η δίψα. Οι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη όντως είναι πολλές, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι αλλά σε άλλη δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επανακάμψουμε, είμαστε μέσα στο παιχνίδι και τα παιδιά θα καταφέρουν να γυρίσου την πλάστιγγα προς το μέρος τους».
Για το παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου: «Είναι ένα από τα τελευταία μας χαρτιά όσο αναφορά το θέμα της τριάδας. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε σωστά».
Για τα πλέι οφ: «Μέχρι στιγμής απολαμβάνω το πρωτάθλημα, είναι εντυπωσιακό. Εκτός ότι δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, και κάποιες που τις θεωρούσαν outsider χτυπάνε όλα τα παιχνίδια και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος. Είναι ένα εξαιρετικό μίνι πρωτάθλημα που θυμίζει παλιές καλιές εποχής της Β’ Εθνικής».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: