Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Φιλικό στη μνήμη του Τάκη Παπαδημητρίου!

Φιλικό με τους παλαίμαχος του Αστέρα Ζωγράφου, στη μνήμη του Τάκη Παπαδημητρίου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Ιανουαρίου, έδωσαν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού. Δύο γκολ ο Γιάννης Αναστασίου.

Φιλικό στη μνήμη του Τάκη Παπαδημητρίου
Τη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Τάκη Παπαδημητρίου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Ιανουαρίου, τίμησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Ζωγράφου (ήταν η πρώτη ομάδα του). Ο αγώνας , διεξήχθη στο γήπεδο του Ζωγράφου το απόγευμα της Δευτέρας και το παρών έδωσαν περίπου δύο χιλιάδες φίλαθλοι. Τη διοργάνωση επωμίστηκαν ο Σπύρος Μαραγκός και ο Γιώργος Γονιός, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι», επικράτησαν 4-3 του Αστέρα.

Στο παιχνίδι, συμμετείχε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, που πέτυχε δύο γκολ. Από ένα σημείωσαν επίσης οι Μαραγκός και Φραντζέσκος. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε με πέναλτι ο γιος του Τάκη Παπαδημητρίου ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Αστέρα Ζωγράφου. Μεταξύ άλλων, αγωνίστηκαν στο ματς και οι Καλιντζάκης, Παπαβασιλείου, Αθανασόπουλος, Γονιός, Ρότσα, Φυλακούρης, Μάρκος, Μπέριος, Σίμος, Τομαράς, Διαμαντόπουλος και Γραμμένος.

Ο εκλιπών, είχε αγωνιστεί δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό και ήταν μέλος της ομάδας που έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ το 1971. Με τους «πράσινους» είχε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: