Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Γκολ της χρονιάς, το καλύτερο της… καριέρας του Ντουντού!!

Πέτυχε τρία όμορφα γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ. Αυτό που έβαλε όμως κόντρα στον Εργοτέλη –το οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο στην καριέρα του- χάρισε στον Ντουντού το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς

Γκολ της χρονιάς, το καλύτερο της… καριέρας του Ντουντού
Λίγα και καλά ήταν τα τέρματα που πέτυχε ο Ντουντού Σεαρένσε με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αυτό που «πλήγωσε» τον Εργοτέλη να του δίνει το βραβείο Nova Super League για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαρακτήρισε το συγκεκριμένο τέρμα ως κορυφαίο της καριέρας του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:
«Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Ευχαριστώ για όλα. Ήταν ένα υπέροχο γκολ κόντρα στον Εργοτέλη. Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου σε όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από δύο χρόνια και τρεις αγωνιστικές σεζόν επέστρεψα εδώ και αναχωρώ για τη Βραζιλία με τον τίτλο του καλύτερου γκολ της χρονιάς. Θέλω να μείνω. Αγαπάω την Ελλάδα, μου αρέσει ο τρόπος ζωής, μιλάω και λίγα ελληνικά και αυτό κάνει πλέον πιο εύκολη τη ζωή μου. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στη ζωή. Θα μιλήσουμε με τον ΟΦΗ την επόμενη εβδομάδα γι' αυτό το θέμα»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: