Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ρότζερς: «Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει…»

Απογοητευμένος μεν με τον τρόπο που χάνεται το πρωτάθλημα αλλά σίγουρος πως η Λίβερπουλ θα επιστρέψει δυνατή ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το οδυνηρό 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας.

Ρότζερς: «Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει…»
Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Μπρένταν Ρότζερς μετά το 3-3 της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, που φέρνει τη Μάντσεστερ Σίτι αγκαλιά με τον τίτλο. Ο προπονητής των «reds» παραδέχτηκε πως οι ελπίδες εκμηδενίζονται, αλλά αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα βγει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία.

«Για 75 λεπτά κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Το σημαντικό για μας ήταν να νικήσουμε, αλλά είμαι απογοητευμένος που δεχτήκαμε τρία γκολ στο τέλος. Αμυνθήκαμε πολύ άσχημα και αυτό μας στοίχισε. Η Κρίσταλ Πάλας έδειξε χαρακτήρα κι επέστρεψε στο ματς, αλλά εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το προβάδισμά μας», τόνισε.

«Είναι απλό, θέλαμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον έχουν δύο ματς στην έδρα τους, έστω κι αν είναι δύσκολα. Πιστεύω πως θα τα πάρουν και θα στεφθούν πρωταθλητές», πρόσθεσε.

«Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για μας μέχρι τώρα. Είναι μεγάλο επίτευγμα να φτάσουμε τους 81 βαθμούς. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: