Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Άλλος Παναθηναϊκός!

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ποιοι παίκτες επιστρέφουν και ποιοι ίσως μείνουν εκτός.

Άλλος Παναθηναϊκός
Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζεται στα δύο πρώτα παιχνίδια των play offs το ίδιο καλός όσο στο φινάλε της σεζόν και τον τελικό του Κυπέλλου, εξ ου και οι ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Η κόπωση ορισμένων παικτών είναι εμφανής και το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος με τα διαδοχικά παιχνίδια δεν βοηθά.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει διαγνώσει το πρόβλημα και προτίθεται να φρεσκάρει την ομάδα του για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δύο αλλαγές θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, με τον Νάνο και τον Αμπέντ να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις σε αστράγαλο και λεκάνη αντίστοιχα. Ο μεν Ισπανός θα πάρει τη θέση του Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο δε Αλγερινός θα παίξει αντί του Πέτριτς προσφέροντας περισσότερα τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές. Κουρασμένοι δείχνουν οι Ζέκα, Μέντες, Πράνιτς και Μπεργκ, με τους Λαγό και Κλωναρίδη να είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστούν αυτή τη φορά από την αρχή. Αντίθετα, δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια τροποποίηση-πλην της επανόδου του Νάνο-στην άμυνα. Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους για τον επιπλέον λόγο ότι οι Αρκάδες είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το μεσημέρι με προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: