Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Και Ντιόπ και Μαρικά για Λιμάνι!!

Ο Πάπε Ντιόπ συνεχίζει να συνδέεται έντονα με τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, όπως και ο Τόμας Ινς. Σενάρια και για τον Σιπριάν Μαρικά αλλά και για... Κώστα Μήτρογλου.
Ο Πάπε ή Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα των πρωταθλητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκτός από τον Πουλίδο (με την πλευρά του οποίου ο Ολυμπιακός είναι σε καθημερινή επαφή έχοντας σχεδόν... δέσει τον παίκτη) είναι μία ακόμα... επιβεβαιώμενη περίπτωση για τον Ολυμπιακό για την θέση του αμυντικού χαφ και για την οποία γίνονται ενέργειες με τους Ισπανούς να δίνουν σαφείς πιθανότητες απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα όμως στο Λιμάνι δεν έχουν σταματήσει οι επαφές και οι αναζητήσεις και για παίκτες για άλλες θέσεις, όπως εκείνη του φορ. Πέραν του Γκρατσιάνο Πελέ στην... επιφάνεια βγαίνουν και άλλα ονόματα όπως του Σιπριάν Μαρικά, του διεθνούς Ρουμάνου φορ της Χετάφε ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και για τον οποίο υφίστανται σενάρια και πληροφορίες για τους ερυθρόλευκους. Ο Μαρικά προστίθεται στην λίστα των Ρουμάνων που είναι στο «κόκκινο» στόχαστρο, καθώς έχει προηγηθεί ο Κρίστι ή Κριστιάν Τανάσε.
Επίσης από το ερυθρόλευκο πλάνο δεν έχει φύγει το όνομα του Τόμας Ινς, γιου του Πολ Ινς. Ο νεαρός Άγγλος συνεχίζει να απασχολεί. Οι Πειραιώτες δεν έχουν πάψει να ψάχνουν και να συζητούν για διάφορες υποθέσεις έτσι ώστε οι επόμενες προσθήκες να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Από ονόματα βέβαια υπάρχουν και άλλα όπως των Σκόκο και Λεόν. Επιπροσθέτως πάντως τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει πληροφορία για επικείμενο μεγάλο... μπαμ από τον Ολυμπιακό. Τέλος αναφορικά με τα όσα έχουν προκύψει για περίπτωσης επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου με δανεισμό (υπάρχουν ήδη αρκετά σενάρια και πληροφορίες περί πιθανής επανόδου του) από την Φούλαμ αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και ίσως και απίθανο να συμβεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Εξάλλου ο Μητρογκόλ δεν θα έφευγε για το εξωτερικό εάν δεν ήθελε να μείνει εκεί για να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεχωρίσει για τα καλά...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: