Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ναούμ προς ΚΜΑ: «Βάλτε πωλητήριο στην ΠΑΕ με τιμή εκκίνησης 1.500.000 ευρώ»

Επιστολή του Άρη Ναούμ, πρώην μέλος της ΚΜΑ, προς τον «κιτρινόμαυρο» φορέα, καταθέτοντας τις προτάσεις του για το μέλλον του συλλόγου!

Αναλυτικά

«Θεσσαλονίκη, 26.6.2014
Προς Δ.Σ. Κ.Μ. ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κύριοι
Αν πραγματικά επιθυμείτε να δώσετε ΟΡΑΜΑ Κ ΚΙΝΗΤΡΟ στον ταλαιπωρημένο κόσμο του Αρη μας-ενόψει κ της αυριανής ψηφοφορίας- σας καλω σαν  τελευταία πράξη σας,  εφόσον ο κόσμος επιλέξει αύριο τη Β εθνικη, όπως:

Ορίσετε πωλητήριο στην Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τιμή εκκίνησης 1,5, εκατ € (ή όπως ορίσει ο εκκαθαριστής) μέσω του άρθρου 106 ια, με χρονικό ορίζοντα 2-3 εβδομάδων.

Ο ΑΡΗΣ  κύριοι του δ.ς. χρειάζεται επενδυτή, χρειάζεται ανθρώπους που θα βάλουν δικά τους χρήματα και θα τα ‘’πονάνε’’, τέλος οι ερασιτέχνες διαχειριστές και οι άναρθρες κραυγές του 50ευρου.

‘Εχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να καθαρίσουμε από το βραχνά των χρεών αλλά και από τους άφραγκους-πρώην κ νυν- διαχειριστές, κ οφείλουμε απέναντι στις επόμενες γενιές να την εκμεταλλευτούμε.

Προφανώς ισχύει ότι έχω γράψει στην από 12.5.2014 επιστολή μου για την οικονομική συμμετοχή με το ποσό των 2.500 €.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το παρών αίτημα μου, καλώ τον κο Λάζαρο Παπαδόπουλο όπως παραιτηθεί ΚΑΙ εγγράφως, ώστε να διευκολύνει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα στη Β” εθνική.

Με την ευκαιρία, θεωρώ πως σε περίπτωση που παρολαυτά ο κόσμος, όντως απογοητευμένος, επιλέξει αύριο την λύση της εταιρίας, ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει για την τύχη και τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η γ.ς. του Α.Σ. ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Με τιμή  
Αριστοτέλης Ναούμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: