Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Ερέρα από τη Γιουνάιτεντ!!

Στιγμές μόλις μετά την πληρωμή του buy-out του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Άντερ Ερέρα παρουσιάστηκε επίσημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ανακοινώθηκε ο Ερέρα από τη Γιουνάιτεντ!
Με ποστάρισμα στο Twitter γνωστοποίησε την τελική συμφωνία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Άντερ Ερέρα.









View image on Twitter
We're delighted to welcome midfielder @AnderHerrera8 to the family. Full story: http://bit.ly/1ls6HH7 


Νωρίτερα ο νεαρός μέσος πλήρωσε το buy-out του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και σε χρόνο ρεκόρ ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ισπανός άσος έκλεισε συμβόλαιο διάρκειας 4+1 ετών (μέχρι το καλοκαίρι του 2019).



View image on Twitter
Herrera, 24, joins from Athletic Club on a four-year deal. Ander: "Signing for is a dream come true."


Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ερέρα είπε: «Η μεταγραφή μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχω παίξει στο “Ολντ Τράφορντ» ως παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Europa League και ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Ήρθα στην Γιουνάιτεντ για να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω φτάσει στο Μάντσεστερ από την Τρίτη και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα θα ζω εδώ και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι που θα αγωνιστώ με την διάσημη κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς και το επιτελείο για όλη τους την στήριξη. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: