Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πολλά τα ανοιχτά «μέτωπα»

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός ακραίου φορ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να περιμένουν νεότερα για τον Ινσαουράλδε. Παραμένει η διαφορά με Αθανασιάδη.

Πολλά τα ανοιχτά «μέτωπα»
Εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν από αύριο στον ΠΑΟΚ με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι εκείνος που δίνει την τελική έγκριση για όποια μεταγραφή αφορά την ομάδα και για αυτό τον λόγο ίσως από αύριο να έχουμε μία σειρά από ανακοινώσεις που αφορά τον έμψυχο δυναμικό της.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς καλούνται να «τρέξουν» για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ, με σημαντικότερο όλων εκείνο του εξτρέμ που «καίγονται» να αποκτήσουν μετά την επιθυμία του Μίροσλαβ Στόχ να παλέψει για να μείνει στη Φενερμπαχτσέ (παλεύοντας ταυτόχρονα μήπως υπάρξει τελικά ανατροπή στα δεδομένα).

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με Αργεντινό άσο, αλλά από την ΠΑΕ δεν προκύπτει το παραμικρό επί του θέματος (όπως και στα υπόλοιπα που αφορούν τις προσθήκες).

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής για τον Χουάν Ινσαουράλδε, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από τη Σπαρτάκ Μόσχας και εκείνη δεν θέλει να τον αφήσει ως ελεύθερο.

Τέλος, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και στην ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, με τη διαφορά που χωρίζει αυτή τη στιγμή τις δύο πλευρές να είναι αρκετά μεγάλη (λόγω των απαιτήσεων του διεθνούς φορ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: