Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Θέλει… Οθέλο ο Παναθηναϊκός!!

Ο Οθέλο Χάντερ της Σιένα είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ (video). Προχωρά του Έι Τζέι Σλότερ, αναμονή για Καλάθη.

Θέλει… Οθέλο ο Παναθηναϊκός
Τον Οθέλο Χάντερ κυνηγά ο Παναθηναϊκός για να αντικαταστήσει τον Στεφάν Λάσμε. Ο Αμερικανός σέντερ της Σιένα είναι η πρώτη επιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τη θέση «5» και εξελίξεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των ιταλικών τελικών, απόψε το βράδυ. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο «4», καλός αμυντικός και κυρίως ριμπάουντερ, με ικανότητα να τελειώνει καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

Ο Χάντερ είναι 28 ετών, με ύψος 2,03μ., αλλά παίζει σέντερ. Είχε ένα μικρό πέρασμα από το ΝΒΑ και τους Χοκς (έστω κι αν δεν επελέγη στο ντραφτ το 2008), ενώ έπαιξε σε Ηλυσιακό (!), Σάσαρι, Κίνα, Αζόβμας και Βαγιαδολίδ, προτού μετακομίσει στη Σιένα. Με την τελευταία, από την οποία αποχωρεί σίγουρα καθώς είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, πραγματοποιεί καλή σεζόν.

Στην Ευρωλίγκα είχε 6,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,1 τάπα σε περίπου 21 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 9 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 21 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο και 11 πόντους και 6,5 ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο στα παρκέ στα play offs. Στους τελικούς με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (3-3) κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις έχοντας 15,6 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.




Όσο για τον Έι Τζέι Σλότερ, είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση «2», του έχει γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντησή του. Τον Αμερικανό διεκδικεί και η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σχετικά με τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο και πολλά θα εξαρτηθούν από την απόκτηση ή όχι του Νικ Καλάθη, στον οποίο έχει δοθεί διορία να απαντήσει μέχρι σήμερα. Οι πιθανότητες να πει το «ναι» δεν είναι πολλές κι αν δεν απαντήσει, οι «πράσινοι» θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: