Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Σιμόπουλος: «Κανείς δεν τους υποχρέωσε να υποθηκεύσουν τις περιουσίες τους»

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πλευρά του Γιώργου Γαλανού Θόδωρος Σιμόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κίνηση της συνέντευξης Τύπου από τον Λάμπρο Σκόρδα και τον Νικήτα Ματθαίου κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας, όπου ο κόσμος του Άρη θα κληθεί στις κάλπες για να ψηφίσει για το μέλλον του Άρη.

Αναλυτικά:

Η άποψη του για αυτή την κίνηση: «Αυτά είναι αναμενόμενα. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Το είχαν δηλώσει και οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους. Πιστεύω ως νομικός, όποια νομική ενέργεια, θα πέσει στο κενό, από την στιγμή που η αυξημένη πλειοψηφία επιλέξει την λύση της τρίτης Εθνικής. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει συνείδηση και θα πράξει το καλύτερο δυνατό».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Θεωρώ νομικά πως δεν υπάρχει καμία δυνατότητα, να μπλοκάρει καμία διαδικασία από την στιγμή που ο κόσμος θα αποφασίσει. Και στην τελική δεν κατάλαβα! Έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο είτε του Σκόρδα, είτε του Ματθαίου να υποθηκεύσουν τις περιουσίες τους; Θεωρώ πως αυτές είναι κινήσεις εντυπωσιασμού. Το έχω ξαναπεί πως η μόνη ρεαλιστική κίνηση, είναι αυτή της Γ’ Εθνικής»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: