Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αναμονή για Ντιλέινι, απομακρύνεται ο Μπράμος!

Διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγες μέρες, όχι για… πάντα όμως, τον Μάλκολμ Ντιλέινι είναι στον Ολυμπιακό. Απομακρύνεται η λύση Μπράμου. Τι γίνεται με Μπράουν.

Αναμονή για Ντιλέινι, απομακρύνεται ο Μπράμος
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Ουσιαστικά με τον παίκτη υπάρχει προσυμφωνία, ωστόσο ο MVP της γερμανικής λίγκας ζήτησε διορία γιατί κάτι ψάχνει από το ΝΒΑ. Είναι δύσκολο να βρει όχι ομάδα, αλλά καλό συμβόλαιο και αρκετό χρόνο συμμετοχής εκεί (οι γκαρντ… «φυτρώνουν» στις ΗΠΑ), γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι», που τον θέλουν πολύ και θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στην περιφέρεια, θα τον περιμένουν για λίγες ακόμη μέρες.

Η υπόθεση αυτή θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Κάρλον Μπράουν, που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» είναι στην αναμονή και η υπόθεσή του θα προχωρήσει εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη (πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα το δεύτερο ραντεβού για την επέκταση του συμβολαίου του και αν δεν τα βρει δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης σε ομάδα του εξωτερικού).

Αντίθετα, δεν προχωρά η λύση του Μάικ Μπράμου, αφού σε μια πρώτη διερευνητική κρούση που έγινε στην πλευρά του παίκτη οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί κάτι καλύτερο στη θέση του Μπραντ Πέτγουεϊ, ενώ από εκεί κι έπειτα θα γίνουν 1-2 συμπληρωματικές κινήσεις ή «επενδύσεις» σε εξελίξιμους παίκτες.

Δεν επελέγη στο ντραφτ ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν επελέγη από καμία ομάδα στο ντραφτ, όπου έγινε αυτόματα διαθέσιμος όπως κάθε παίκτης που έχει συμπληρώσει τα 19, έχει αποφοιτήσει από αμερικανικό λύκειο κι έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός ΝΒΑ. Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως το αμερικανικό όνειρο σταματά για τον νεαρό διεθνή, αφού τον παρακολουθούν (εδώ και χρόνια) αρκετές ομάδες στις ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι «κλειστό» μέχρι το 2016 και μετά έχει οψιόν για να παίξει στο ΝΒΑ (NBA-out). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: