Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ντέμης: «Εμπιστεύομαι τον Σάντος και όχι τους 85.233 likers»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Κώστα Κατσουράνη, σχετικά με την σελίδα που δημιουργήθηκε για τη συμμετοχή του με την Κόστα Ρίκα, πήρε ο Ντέμης Νικολαΐδης, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού από 15χρονα.

Ντέμης: «Εμπιστεύομαι τον Σάντος και όχι τους 85.233 likers»
Την εντύπωση του Ντέμη Νικολαΐδη προκάλεσε η σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook με όνομα «Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στέκεται στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική τονίζοντας, πως είναι άδικο να υπάρχει τέτοια σελίδα για έναν ποδοσφαιριστή με τις διακρίσεις του. Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τα σχόλια για τις επιλογές του Σάντος, λέγοντας πως εμπιστεύεται τις επιλογές του Πορτογάλου περισσότερο από αυτές των 85.233 ατόμων που έχουν κάνει like.

Αναλυτικά:

«Φαντάζομαι ότι ο εμπνευστής αυτής της σελίδας είναι κάτω από 15 χρονών και δεν έχει δει τον Κατσουράνη πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι τουλάχιστον unfair να υπάρχει τέτοια σελίδα για έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας. Όσο για την ενδεκάδα του επόμενου αγώνα, λέω να εμπιστευτώ τον προπονητή μας. Μεταξύ του Santos και των 85.233 likers, είναι ο μόνος που σε 4 χρόνια οδήγησε την Εθνική μας στους 8 της Ευρώπης και στους 16 του κόσμου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: