Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Αμερικανός προπονητής του Παπαγιάννη στο gazzetta.gr!

Ο προπονητής του Γιώργου Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού στο Λύκειο του Westtown School, Σεθ Μπέργκερ, εξέφρασε στο gazzetta.gr τη σιγουριά του για μία προσεχώς λαμπρή καριέρα μέχρι και στο ΝΒΑ!
Με 217 εκατοστά ύψος δεν περνά απαραρήτητος στο δρόμο. Σε συνδυασμό με τις ικανότητές φροντίζει να μη περνά απαρατήρητος και στο παρκέ.
Στις 5/1/12 ο τότε προπονητής του στο Περιστέρι, Αργύρης Πεδουλάκης, απέναντι στη μετέπειτα ομάδα τους στο ΟΑΚΑ, τον έκανε το νεότερο παίκτη στα χρονικά της Α1 και λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε στο Λύκειο του Westtown School.
Η εξέλιξή του παραμένει αξιοζήλευτη και με τη σκληρή δουλειά να τον διακρίνει μία λαμπρή καριέρα τον περιμένει.
«Ο Γιώργος είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης κι ένα πραγματικά εξαιρετικό παιδί» είπε στο gazzetta.gr ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Σεθ Μπέργκερ, ενώ συνέχισε: «Έχει μεγάλα χέρια, υψηλό μπασκετικό iq κι είναι διατεθειμένος να γίνει σπουδαίος. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μη μπορεί να κάνει στο παρκέ».
«Με το σχολείο μας είχε 15 πόντους με 58% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς και 12 ριμπάουντ μέσο όρο» συνέχισε.

Για τον 17χρονο νεαρό διεθνή ενδιαφέρθηκε διψήφιος αριθμός κολεγίων, πριν ο Παναθηναϊκός έρθει σε συμφωνία μαζί του, αλλά ο Αμερικανός προπονητής του στο Λύκειο της κομητείας του Τσέστερ στην Πενσιλβέινια είναι σίγουρος πως μπορεί ακόμη και στο ΝΒΑ!
«Σίγουρα θα γίνει αρκετά καλός και για το ΝΒΑ πολύ σύντομα» υπογράμμισε γεμάτος αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες του, οι οποίες μπορούν να τον βοηθήσουν «να γίνει ένα κράμα Χακίμ Ολάζουον, Τιμ Ντάνκαν και Μαρκ Γκασόλ!»!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: