Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οι βαμπιρολόγοι αποκαλύπτουν τον Σουάρες!!

Δάγκωσε αντίπαλο ο Ουρουγουανός βρυκόλακας Λουϊς Σουάρες; Θα ξαναδαγκώσει. Όπως κι έγινε. Γιατί; Διαβάστε αποδυτηριάκια και θα μάθετε...
Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή είναι κρυφοβρυκόλακας. Επειδή η ανάγκη να ποτίσει το στόμα του με αίμα ανθρώπινο δεν μπορεί να τον συγκρατήσει. Θα δαγκώσει.
Το έκανε ο παικταράς και το ξανάκανε. Και με τη φανέλλα του Άγιαξ, και στο αγγλικό πρωτάθλημα σαν παίκτης της Λίβερπουλ, και σε παιχνίδι μουντιάλ. Κόντρα στην Ιταλία.
Και θα ξαναδαγκώσει ο Σουάρες. Γιατί; Επειδή είναι κακός βρυκόλακας. Αυτό θα γνωματεύσουν αν εξετάσουν τον Ουρουγουανό φορ οι βαμπιρολόγοι. Οι καλοί βρυκόλακες πίνουν μονάχα ζώων αίμα. Οι κακοί, όπως ο Σουάρες, τρέφονται από αίμα ανθρώπινο.
Μιλάμε σοβαρά. Ανθρωπολογικά. Ο Σουάρες δεν είναι κανονικό ανθρώπινο πλάσμα αλλά, με μορφή ανθρώπινη, αιμοσταγής δράκουλας. Όχι επικίνδυνος δράκουλας, όμως. Δεν δαγκώνει τις καρωτίδες αρτηρίες στο λαιμό. Γι' αυτό το λόγο, για να αποφεύγει τα δολοφονικά δαγκώματα, μόνος του καρφώνει πριν από κάθε αγώνα μια ένεση που του αποχαυνώνει τα βαμπιρικά του ένστικτα.

ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα του Μπαλοτέλι, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ένας μαύρος με στόμα. Πατάει το κουμπί και η γλώσσα του θερίζει. Και όποιον πάρει ο Χάρος. Σπάνιο να κυκλοφορεί άτομο πρώτης γραμμής στη δημοσιότητα να μην υπολογίζει τι λέει. Στα μαύρα του. Μαύρα είναι, δεν είναι άσπρα. Ό, τι υπάρχει στην κορμάρα του είναι μαύρο. Τι λέγαμε;
Και κωλόπαιδι ο Μάριο Μπαλοτέλι και δεν διστάζει να πυροβολήσει με το εξάσφαιρο. Η γλώσσα του είναι σκέτο εξάσφαιρο. Και η μαγκιά του είναι ότι δεν σημαδεύει κάποιον συγκεκριμένα, αυτό το κάνουν οι κατίνες, και με το παρδόν. Η μαγκιά είναι να τα βάζεις με τον κόσμο, όχι μ' έναν προσωπικά. “Δεν πανηγυρίζω ένα γκολ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έχω δει κανέναν ταχυδρόμο να σηκώνει υψηλά τη γροθιά του επειδή παρέδωσε ένα γράμμα». Αν δεν το κατάλαβες να στο πω. Την σπάει στον κόσμο ο αράπης.
Έτσι είναι. Η εξέδρα θέλει τον ποδοσφαιριστή να κάνει σαν τρελλός όταν σκοράρει. Γιατί; Όχι επειδή ο σκόρερ εκδηλώνει την προσωπική χαρά του, χαίρεται την προσωπική του επιτυχία. Δεν τον ενδιαφέρουν τον κόσμο τα προσωπικά των παικτών.
Όταν πανηγυρίζει ο παίκτης στο γήπεδο ο αφελής κόσμος νομίζει ότι το κάνει επειδή βοήθησε την ομάδα. Την ομάδα του οπαδού. Άρα, ο παίκτης πέτυχε κάτι όχι για πάρτη του, αλλά για την ομάδα, δηλαδή για τον κόσμο.
Να, γιατί σου λέω ότι ο σκυλάραπας είναι σπαστικός. Την σπάει στην εξέδρα όταν λέει Γιατί να ενθουσιαστώ, και γιατί να δείξω ότι χαίρομαι, όταν απλά κάνω τη δουλειά μου.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: