Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

«Υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές στην ΑΕΚ»

Στις υψηλές βλέψεις της ΑΕΚ και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για να υλοποιηθούν αναφέρθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος μίλησε για τις μεταγραφές, ενώ απέκλεισε ουσιαστικά το θέμα Κρισάντους.

«Υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές στην ΑΕΚ»
Τις εξαιρετικές προϋποθέσεις που υπάρχουν για να δουλέψει κάποιος στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε αρχικά για τη δραματική απώλεια της ανόδου της Λας Πάλμας στην Primera Division.

Κι αφότου εξέφρασε την άποψή του για τον προπονητή και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον ισπανικό σύλλογο, μίλησε για τη νέα του επαγγελματική πρόκληση.

Τόνισε λοιπόν ότι «είχα πει πριν ένα μήνα στον πρόεδρο ότι θα φύγω, διότι είχα πρόταση από την ΑΕΚ, που βρίσκεται μια ώρα μακριά απ’ το σπίτι μου στη Σερβία και είναι μια ομάδα που έχω παίξει».

Μιλώντας, δε, για το πρότζεκτ της ομάδας το χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό», ενώ σημείωσε ότι «υπάρχουν πολλά λεφτά για μεταγραφές».

Άλλωστε η έντονη δραστηριότητα που ήδη υπάρχει σ’ αυτό το κομμάτι αποκλείει, κατά τον ίδιο, το θέμα Κρισάντους καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «υπάρχουν 20 παίκτες που περιμένουν την απόφαση της ομάδας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: