Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Διάψευση Γρόλλιων και απειλή για μηνύσεις!

grollios
Οι Άγγελος και Χρήστος Γρόλλιος μέσω γραπτής τους δήλωσης διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα είπε περί ΑΦΜ ο Λάμπρος Σκόρδας.
Αναλυτικά:
ΔΙΑΨΕΥΣΗ
λεγομένων Χ. Σκόρδα, στη συνέντευξη τύπου του ίδιου την 27-6-2014,
αναφορικά με το Χρήστο Γρόλλιο και Άγγελο Γρόλλιο
Με αφορμή την αναφορά του Χ. Σκόρδα, περί της παρουσίας μας, σε συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Γαζώρου, του Ιωάννη Ψηφίδη και του Σπύρου Χριστοφορίδη,
ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ότι:
Α. παρευρεθήκαμε σε οποιαδήποτε συνάντηση, οπουδήποτε, είτε στο Γάζωρο, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στο δικηγορικό μας γραφείο, είτε σε δικηγορικό γραφείο άλλου συναδέλφου, είτε οπουδήποτε αλλού ή
Β. ότι συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο του Γαζώρου ή και οποιοδήποτε άλλο εκπρόσωπό του, για οποιοδήποτε θέμα, οποτεδήποτε.
Χωρίς να επιθυμούμε να θίξουμε τον πρόεδρο του Γαζώρου, ούτε το όνομά του γνωρίζουμε.
Σε περίπτωση, που ο Χ. Σκόρδας δεν διαψεύσει, άμεσα, τα σχετικά λεγόμενα του, αναφορικά με εμάς, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση, να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, κάτι που αποφεύγουμε να πράξουμε, παρά τις συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά του, πλην όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι υπάρχουν και όρια.
Αναφορικά με τις προοπτικές της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» στο επικείμενο μέλλον, δηλώνουμε, ότι συνειδητά δεν δημοσιοποιήσαμε και δεν δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας, αναμένοντες και σεβόμενοι τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του ΑΡΗ.
Για το λόγο αυτό, ουδεμία απολύτως συμμετοχή έχουμε σε οποιαδήποτε διεργασία λαμβάνει χώρα, είτε για τη Β΄ Εθνική είτε για τη Γ΄ Εθνική, είτε για άλλο ΑΦΜ. Η μόνη συμμετοχή μας είναι η ψήφος μας στην ΚΜΑ, όπως θα πράξει και κάθε απλός φίλαθλος του ΑΡΗ.
Χρήστος Γρόλλιος
Άγγελος Γρόλλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: