Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης στον Arena!!

toursounidis2-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος θα είναι ο νέος σχολιαστής του ARENA FM 89,4 και της νέας καθημερινής αθλητικής εφημερίδας ARENA PRESS.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Τουρσουνίδης:
“Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα αυτή την τιμητική πρόταση και πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε κάτι πολύ καλό. Είναι κάτι καινούριο για εμένα αλλά σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τον ΠΑΟΚ έχω ζήσει πάρα πολλές καταστάσεις και έχω άποψη και εμπειρίες να αναπτύξω. Ως ποδοσφαιριστής αυτό που έχεις στο μυαλό σου πρέπει να το λες. Ο κόσμος περιμένεις τους αθλητές να πουν την γνώμη τους. Αυτό στο εξωτερικό είναι νόμος. Αθλητές που έχουν παίξει σε σωματεία λένε κάπου την άποψη τους και έχει μεγάλο ειδικό βάρος.
Κάτι τέτοιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς, είμαι χαρούμενος για την πρόταση και πιστεύω πως όλα θα έχουμε επιτυχία. Θα λέω αυτό που θεωρώ σωστό, αλήθειες θα λέω, πιστεύω πως θα πάμε καλά και επειδή τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ . Η άποψη μου και η γνώμη μου θα είναι καθαρά ποδοσφαιρική, έτσι όπως το βλέπω και το έχω ζήσει εγώ το ποδόσφαιρο. Νομίζω ό,τι θα γίνει κάτι πάρα πολύ καλό. Το αντικείμενο του ραδιοφώνου μπορεί να μην το ξέρω αλλά ξέρω το ποδόσφαιρο. Η θέση μου θα είναι αληθινή. Το κομμάτι των ακαδημιών μου αρέσει και όταν έχεις να κάνεις με παιδιά σε κεντρίζει ακόμα περισσότερο”. 
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: