Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στον πάγκο της Ούνιξ ο Πεδουλάκης!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο νέος προπονητής της Ούνιξ, στη θέση του Αντρέα Τρινκιέρι. Άργησε να απαντήσει ο Κατσικάρης, που περιμένει… κάτι από Ισπανία.

Στον πάγκο της Ούνιξ ο Πεδουλάκης
Η Ούνιξ Καζάν δεν μπορούσε να περιμένει τον Φώτη Κατσικάρη και έτσι στράφηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη. Έτσι με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησε με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο «Άρτζι» θα την οδηγήσει στη νέα σεζόν, που έχει σαν πρώτη πρόκληση την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας (η Ούνιξ συμμετέχει στα προκριματικά).

Η ρωσική ομάδα, που φέτος κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας, μετά την αποχώρηση του Αντρέα Τρινκιέρι για την Μπάμπεργκ, είχε στραφεί στον Φώτη Κατσικάρη με τον οποίο ουσιαστικά είχε συμφωνήσει. Όμως ο Νικαιώτης τεχνικός αποφάσισε να κάνει πίσω, καθώς φαίνεται πως περιμένει κάτι από… Ισπανία μεριά. Άλλωστε ο πάγκος της Ρεάλ είναι πιθανό να χηρέψει μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ εδώ και καιρό φημολογείται το ενδιαφέρον της Λαμποράλ Κούτσα, έστω κι αν για την ώρα δεν υπάρχει επιβεβαίωσε για αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο ή του Σέρτζιο Σκαριόλο αντίστοιχα.

Στην Ούνιξ ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βρει σίγουρα τον Νίκο Ζήση, ενώ μένει να φανεί αν θα παραμείνουν εκεί και οι Κώστας Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: