Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Νέα δεδομένα για Πάντεφ!

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας είχαμε ενημερώσει για την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Γκόραν Πάντεφ, χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις που έχει στην βαλκανική και, κυρίως, στην πρώην γιουγκοσλαβική αγορά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, είχε έρθει σε συμφωνία με την Νάπολι, ενώ είχε καταθέσει και στον 31χρονο φορ προσφορά 2 εκ. ευρώ ετησίως που, πάντως, δεν ήταν ικανή να κάμψει τις αντιρρήσεις του Σκοπιανού να αφήσει το Καμπιονάτο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον, στο θέμα του Πάντεφ έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα, που δεν αποκλείεται να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη και να τον ωθήσουν να κάνει νέα κρούση για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού. Χθες το βράδυ έγινε, λοιπόν, γνωστό ότι η Νάπολι θέλει διακαώς τον Ιβάν Πέρισιτς.

Αυτό προέκυψε από λόγια του εκπροσώπου Κροάτη μεσοεπιθετικού της Βόλφσμπουργκ, αλλά και φημολογία που έχει αναπτυχθεί έντονα στην Γερμανία. «Η εξαιρετική του απόδοσή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με δύο γκολ σε τρία παιχνίδια, δεν ήταν αρκετή για να περάσουν την Κροατία στην επόμενη φάση, αλλά η καριέρα του φαίνεται να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Πως, όμως, συνδέεται ο Πέρισιτς με τον Πάντεφ; Η Βόλφσμπουργκ δεν φαίνεται να έχει τρελές αξιώσεις για να αποδεσμεύσει τον Κροάτη μεσοεπιθετικό και άρα η Νάπολι είναι ζεστή να προχωρήσει με την περίπτωσή του, γεγονός που, αυτόματα, θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Πάντεφ «για να αποφασίσει για το μέλλον του», όπως γράφεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «canalenapoli.it».

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου αναρωτιέται, μάλιστα, ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πάντεφ. «Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ και Μπούρσασπορ έχουν χτυπήσει την πόρτα του και δεν μένει παρά να την ανοίξει», σημειώνεται χαρακτηριστικά και μένει να δούμε ποιες θα είναι από εδώ και πέρα οι διαθέσεις του Ιβάν Σαββίδη. Αν, δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξαναασχοληθεί με την περίπτωση του Σκοπιανού φορ ή αν έχει στο μυαλό του άλλους ποδοσφαιριστές για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: