Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Διπλή ανανέωση για Καλλονή!!

Τη φανέλα της Καλλονής θα φορούν την επόμενη σεζόν οι δύο έμπειρο ι παίκτες της ομάδας, Κριπιντίρης και Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσαν οι νησιώτες.

Διπλή ανανέωση για Καλλονή
Την ανανέωση των συμβολαίων του Μιχάλη Κριπιντίρη και του στόπερ Ανέστη Αναστασιάδη ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλονής, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λέσβιο αρχηγό της Μιχάλη Κριπιντίρη και τον κεντρικό αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως το Σάββατο αρχίζει η νέα σεζόν για την ομάδα, με την διεξαγωγή των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων:

«Το Σάββατο 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας για τη νέα χρονιά για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Θα ακολουθήσει ένα διήμερο με εργομετρικά τεστ. Την Κυριακή 29 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές μας θα βρεθούν στο Γυμναστήριο Παπάζογλου και την επόμενη μέρα, Δευτέρα 30 Ιουνίου, θα συγκεντρωθούν για τον ίδιο λόγο στο προπονητικό κέντρο Γ. Σκούφος.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την 1η Ιουλίου ενώ η πρώτη επίσημη και ανοιχτή στο κοινό προπόνηση της ομάδας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: