Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αφήνει Μενσά Μπονσού και θέλει τον… πράσινο, Χάντερ ο Ολυμπιακός!!

Τελικά, ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μενσά Μπονσού και στρέφει την προσοχή του στον Οθέλο Χάντερ με τον οποίο διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός!

Αφήνει Μενσά Μπονσού και θέλει τον… πράσινο, Χάντερ ο Ολυμπιακός!
Τελικά, ο Μενσά Μπονσού δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην υπογραφή συμβολαίου με τον Βρετανό άσο λόγω των αποτελεσμάτων από τις ιατρικές εξετάσεις του.

Αυτές έδειξαν ότι έχει σημαντικό πρόβλημα στα γόνατά του, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να αποφασίσουν να ακυρώσουν, τελευταία στιγμή- την απόκτηση του.

Τι πρόκειται να συμβεί από δω και πέρα; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του αλλού, συγκεκριμένα στον Οθέλο Χάντερ ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες θα συγκρουστούν για την απόκτηση του Χάντερ, με τους "ερυθρόλευκους" πάντως να έχουν στα υπόψη και άλλες περιπτώσεις.

Ποιος είναι ο Χάντερ

Ο Χάντερ είναι 28 ετών, με ύψος 2,03μ., αλλά παίζει σέντερ. Είχε ένα μικρό πέρασμα από το ΝΒΑ και τους Χοκς (έστω κι αν δεν επελέγη στο ντραφτ το 2008), ενώ έπαιξε σε Ηλυσιακό (!), Σάσαρι, Κίνα, Αζόβμας και Βαγιαδολίδ, προτού μετακομίσει στη Σιένα. Με την τελευταία, από την οποία αποχωρεί σίγουρα καθώς είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, πραγματοποιεί καλή σεζόν. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο «4», καλός αμυντικός και κυρίως ριμπάουντερ, με ικανότητα να τελειώνει καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

Στην Ευρωλίγκα είχε 6,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,1 τάπα σε περίπου 21 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 9 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 21 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο και 11 πόντους και 6,5 ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο στα παρκέ στα play offs. Στους τελικούς με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (3-3) κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις έχοντας 15,6 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: