Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Καλά του κάνανε για τα καραγκιοζιλίκια του!!

«Ντου από Παντού» για την βαριά τιμωρία στον Σουάρες από την FIFA. Το πίτμπουλ, το... στραβό του το κεφάλι και η ταλεντάρα που χαραμίζεται. Του ρίξανε την βαριά καμπάνα του Σουάρες, η Ουρουγουάη τώρα έχει μεγάλο πρόβλημα αφού χάνει τον κορυφαίο της παίκτη, όμως δεν φταίει και κανένας εδώ που τα λέμε. Ας μην δάγκωνε για να μην πλήρωνε.
Να σου δώσουν και παράσημο;
Καλά του κάνανε, λοιπόν. Δεν κατάλαβα. Πας και δαγκώνεις έναν αντίπαλο. Τι περιμένεις; Να σου δώσουν και παράσημο από πάνω;
Σαν πίτμπουλ
Και να ήταν η πρώτη φορά που ξηγιέται έτσι ο Σουάρες, λες πάει στο καλό. Δεν το’ χει ξανακάνει. Αυτός, όμως, κόβει δαγκωματιές κάθε τρείς και λίγο σαν πίτμπουλ. Μιλάμε τώρα για καραγκιοζιλίκια. Ρεζιλίκια πράγματα, δηλαδή.
Μόνο το κεφάλι του
Είναι κρίμα, λοιπόν, ένας τέτοιος παικταράς που προσωπικά τον γουστάρω με χίλια να φεύγει έτσι από το μουντιάλ. Όπως είπα, όμως, δεν του φταίει κανένας απολύτως. Μόνο το κεφάλι του φταίει.
Χαραμίζεται
Να χαραμίζεις έτσι το ταλέντο σου; Και να κρεμάς μ’ αυτόν τον τρόπο μια ολόκληρη εθνική ομάδα; Απαράδεκτο. Και πώς να ποντάρει αύριο πάνω σου η ομάδα; Είτε είναι εθνική, είτε σύλλογος.
Και πρότυπο
Αν, λοιπόν, δεν έτρωγε την σφαλιάρα ο Σουάρες με την τιμωρία, τότε τι παράδειγμα θα έδινε; Ο κάθε παίκτης, άλλωστε, είναι και πρότυπο. Τον βλέπουν εκατομμύρια πιτσιρίκια. Δεν γίνεται, λοιπόν, να φέρεται έτσι.
Τον καθάρισε σαν αυγό
Η ΦΙΦΑ, δηλαδή, ήταν υποχρεωμένη να τον τελειώσει με αυτή την τιμωρία. Και τον καθάρισε σαν αυγό. Δικαιολογημένα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: