Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αυτοί αποφασίζουν!

Μέχρι το απόγευμα τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη ψηφίζουν για την κατηγορία που θα θέλουν να αγωνιστεί η ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτοί αποφασίζουν
Η… καρδιά του Άρη χτυπά στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Μέχρι και τις 19:00 τα μέλη του φορέα ψηφίζουν για την κατηγορία στην οποία επιθυμούν να αγωνιστεί η ομάδα τους.

Οι επιλογές;

Η Β' Εθνική, με τα όσα περιέγραψε στη γενική συνέλευση του φορέα η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη ή εκούσια εκκαθάριση της εταιρείας και η Γ' Εθνική (πιθανώς και όχι απαραίτητα) με τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Γαλανός.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που έχει τη μορφή δημοψηφίσματος, είναι απολύτως δεσμευτικό για τα διοικητικά συμβούλια των δυο μεγαλομετόχων (ΑΣ και «ΚΜΑ») που θα κληθούν να το επικυρώσουν την ερχόμενη Δευτέρα στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Συμμετοχή στη Football League σημαίνει παραμονή της διοίκησης Στεφανίδη στην ΠΑΕ προκειμένου αυτή να «τρέξει» το σχέδιό της και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της με τον Αρη στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η λύση της εκούσιας εκκαθάρισης δεν προϋποθέτει αυτομάτως την παρουσία του Γιώργου Γαλανού στην ομάδα, αφού σε περίπτωση λύσης της εταιρείας το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει στη δικαιοδοσία του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα αποφασίσει και για το διοικητικό σχήμα που θα «τρέξει» την ομάδα.

Επίσης, η λύση της εκούσιας εκκαθάρισης δεν συνεπάγεται απαραιτήτως τη συμμετοχή της ομάδας στην τρίτη κατηγορία, αλλά μέσω αυτής μπορεί να ανοίξει η συζήτηση και για αγορά ΑΦΜ, ενώ νομικά (κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί), μπορεί η ομάδα να φτάσει μέχρι και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως «δεν υπάρχει νόημα να στείλουμε από τώρα την ομάδα στη Γ' κατηγορία, χωρίς να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη Β'. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν δηλώνουμε συμμετοχή στη Football League στις 30 Ιουλίου και πάμε τότε στη Γ'».

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί στα μητρώα της «ΚΜΑ» μέχρι και χθες 26 Ιουνίου, με την ευχή όλων των φορέων του συλλόγου να αποφασίσουν οι πολλοί για την επόμενη μέρα του Αρη και όχι οι λίγοι για τους πολλούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: