Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Γκολ. Όλοι γκολ!!

Ύστερα από τρία σερί Μουντιάλ, για πρώτη φορά φέτος και οι 32 ομάδες βρήκαν δίχτυα. Τελευταίο που τα κατάφερε το Ιράν, ενώ είχε προηγηθεί και η Ελλάδα (στην επική της πρόκριση).

Γκολ. Όλοι γκολ!
Το Μουντιάλ των… ονείρων μας διεξάγεται μπροστά στις οθόνες μας φέτος. Όχι μόνο γιατί η Εθνική πέρασε στους «16» για πρώτη φορά, αλλά γιατί τα γκολ έρχονται με το… τσουβάλι.

Και δεν είναι μόνο ότι οι τερματοφύλακες μαζεύουν συνέχεια την μπάλα απ’ τα δίχτυα τους, είναι κι ότι πλέον οι 32 ομάδες που συμμετέχουν στη «γιορτή» της Βραζιλίας έχουν… ανοίξει λογαριασμό.

Τελευταία που τα κατάφερε είναι το Ιράν (στην ήττα 3-1 απ’ τη Βοσνία), ενώ πριν απ’ αυτό ήταν η Ελλάδα που σκόραρε δις κόντρα στην Ακτή.

Και μπορεί να φαίνεται –ενδεχομένως- φυσιολογικό (το ότι όλες οι εθνικές σκόραραν), ωστόσο κάτι τέτοιο είχε να συμβεί απ’ το 1998. Για τρία σερί Παγκόσμια Κύπελλα, δηλαδή πάντα υπήρχαν κάποιοι που αποχωρούσαν απ’ το θεσμό... με ρετσινιά!

Το 2002 ήταν οι Γαλλία, Κίνα και Σαουδική Αραβία, τέσσερα χρόνια αργότερα (στη Γερμανία) ήταν το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που είχε αποχαιρετήσει με μηδέν ενεργητικό, ενώ στη Νότιο Αφρική (2010) η Αλγερία και η Ονδούρα είχαν μαζέψει βαλίτσες με μηδέν στην επίθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: